![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Bakalım kim kiminle uyumlu?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar forumda artık birbirimizi tanıyoruz ben diyorum ki bir eşleştirme yapsak acaba kimleri eşleştirebiliriz karekter ve duygusal açıdan hadi bakalım kolay gelsin......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bakalım kim kiminle uyumlu? Arkadaşlar forumda artık birbirimizi tanıyoruz ben diyorum ki bir eşleştirme yapsak acaba kimleri eşleştirebiliriz karekter ve duygusal açıdan hadi bakalım kolay gelsin...
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? Hım tamam çivi çiviyi söker diyossun yani :))))) Peki benimle kim olabilir ![]() ![]()
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #4 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? Alıntı:
Yok tabi ki şaka, sen şimdi ekranın karşısında şok ve kızgınlığı bir arada yaşamışsındır ablacım:) Sana uyumlu kişi ise hiç şüphesiz yavuz01.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
| | #5 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? Alıntı:
![]() Genelde doğangüneş ve affrodit.Benim tandığım bu iki insanla duygu olarak ve düşünce olarak hemen hemen uyuşuyoruz diyebilirim bu biraz 3lü oldu galiba![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? Onairci sence seninle uyumlu olurmuyuz? Çatlak ikili :)
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? Olur tabii, hemde ne ikili oluruz:) Delilik ve çatlaklık açıdan:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #8 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? Alıntı:
![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? Bencede,bu karışımı başka kimse bilmesin bari okmi ![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? Gülüm amacımız eğlenmek taraf tutmak değil canım yaa:)))) yani sizinde nescafe 3ü bir arada oldu veya (altın kızlar):))))))) harikasınız
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |