![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Bakalım kim kiminle uyumlu?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: sheytan ´isimli üyeden Alıntı selinamm-mrsxray bak burda da varsın nıye küsüyosun ki canım..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #51 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #52 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? Alıntı:
Benimle eşlecek biri olduğunu sanmıyorum.Eşleşirse bin pişman olur.:Entusiasmado:
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #53 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? saharay ben varım seninle eşleşmeye ama pişman olacağımı hiç sanmıyorum sadece bir arkadaş ve bir dost kazanacağımı sanıyorum
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |