FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Sohbet, Muhabbet, forum oyunları

Bakalım kim kiminle uyumlu?

EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Bakalım kim kiminle uyumlu?" başlıklı konu görüntüleniyor, "bide güneyle ben :) dimi ablacıım :)..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-03-2008, 09:24 PM   #31
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor
Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu?

bide güneyle ben :) dimi ablacıım :)
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 30-03-2008, 10:13 PM   #32
1. hikaye yarışması birincisi

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

Ben senin k mutlulukla daha uyumlu olduğunu düşünüyorum ne dersin:)))
Alt 30-03-2008, 10:19 PM   #33
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Doğangüneş-Güzin abla :)
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 30-03-2008, 11:03 PM   #34
Uye

guzin_abla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 43 Rep: 4200
guzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyor

Alıntı:
atmaca34´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
biz üvey paylaşımcımıyız halbuki çok uyumlu biriyimdir ama kimse yazmamış

Hay ağzına sağlık annem valla bende çok kırıldım sanki biz yaşamıyormuşuz gibi geldi banada artı çok uyumlu olduğun konusunada katılıyorum ama bizi sevmedi arkadaşlar herhalde napalımmm...
guzin_abla isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 30-03-2008, 11:10 PM   #35
Uye

guzin_abla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 43 Rep: 4200
guzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyor

Alıntı:
sheytan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğangüneş-Güzin abla :)

sonunda sheytan sağol varollll teşekkür ederim bizide hatırlayan biri çıktı ve doğangüneşle uyumlu olarak kabul edilmek benim için büyük zevktir ve uyumlu olduğumuzada eminim bir çok konuda tabi bazı istisnalar olabilir o benden genç olduğu için ama ben onunla farklı olan yönlerimide en kısa sürede halledip aramıza aslaaaaaaaa mesafe girmesine izin vermemm tekrar teşekkürler sheytan....Bakalım Doğan Güneşim bu olaya ne diyecek..
guzin_abla isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-04-2008, 01:16 PM   #36
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor

Alıntı:
atmaca34´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
biz üvey paylaşımcımıyız halbuki çok uyumlu biriyimdir ama kimse yazmamış
Alıntı:
guzin_abla´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hay ağzına sağlık annem valla bende çok kırıldım sanki biz yaşamıyormuşuz gibi geldi banada artı çok uyumlu olduğun konusunada katılıyorum ama bizi sevmedi arkadaşlar herhalde napalımmm...
Alınganlık yapmayın bu bi oyun tabiyki sahipsiz değilsiniz bi iki isim verdik diye uyumsuz olmadınız herhal demi

Gülüm-güzin_abla-atmaca34 buda üçlü oldu ama e gayet uyumlu üçlü demi
Alt 01-04-2008, 03:01 PM   #37
1. hikaye yarışması birincisi

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

Aaaa gülüm burda bide selinacık vardı onuda aranıza alsaydınız
güzin ablam canımsın olurmu öle şey tabiki hepinizin adı geçecek bak ben konuyu açtım benim adım bile geçmedi hani nerdeyse :)))))
Alt 01-04-2008, 03:37 PM   #38
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
sheytan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bide güneyle ben :) dimi ablacıım :)
canım benim!!!! tabiki sen ve ben,biz konuşmaya gerek duymadanda anlarız birbirimizi...
Ayrıca; toprak,mutluluk, da bu ekip te diye düşünüyorum.....
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-04-2008, 04:31 PM   #39
Uye

atmaca34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

Alıntı:
Gülüm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Alınganlık yapmayın bu bi oyun tabiyki sahipsiz değilsiniz bi iki isim verdik diye uyumsuz olmadınız herhal demi

Gülüm-güzin_abla-atmaca34 buda üçlü oldu ama e gayet uyumlu üçlü demi

Alıntı:
guzin_abla´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Alıntı:
Aaaa gülüm burda bide selinacık vardı onuda aranıza alsaydınız

evet bende uyumluluk modunu açıklıyorum güzin abla.gülüm.selina.atmaca34.memedi

beşi bi yerde gibi oldu sanırım
Alt 01-04-2008, 05:59 PM   #40
Aktif Uye

carpediemcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İNADINA YAŞAMAKK...

carpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyor

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
canım benim!!!! tabiki sen ve ben,biz konuşmaya gerek duymadanda anlarız birbirimizi...
Ayrıca; toprak,mutluluk, da bu ekip te diye düşünüyorum.....
yaa benn:(((şştttt kıskandım ammmaaa
carpediemcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:48 PM .