![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Bakalım kim kiminle uyumlu?" başlıklı konu görüntüleniyor, "bide güneyle ben :) dimi ablacıım :)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #32 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 134 Rep: 13139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? Ben senin k mutlulukla daha uyumlu olduğunu düşünüyorum ne dersin:)))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #34 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? Alıntı:
Hay ağzına sağlık annem valla bende çok kırıldım sanki biz yaşamıyormuşuz gibi geldi banada artı çok uyumlu olduğun konusunada katılıyorum ama bizi sevmedi arkadaşlar herhalde napalımmm... | |
| | |
| | #35 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? sonunda sheytan sağol varollll teşekkür ederim bizide hatırlayan biri çıktı ve doğangüneşle uyumlu olarak kabul edilmek benim için büyük zevktir ve uyumlu olduğumuzada eminim bir çok konuda tabi bazı istisnalar olabilir o benden genç olduğu için ama ben onunla farklı olan yönlerimide en kısa sürede halledip aramıza aslaaaaaaaa mesafe girmesine izin vermemm tekrar teşekkürler sheytan....Bakalım Doğan Güneşim bu olaya ne diyecek.. |
| | |
| | #36 | ||
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 286 Rep: 28297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? Alıntı:
Alıntı:
![]() Gülüm-güzin_abla-atmaca34 buda üçlü oldu ama e gayet uyumlu üçlü demi
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | ||
| | |
| | #37 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 134 Rep: 13139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? Aaaa gülüm burda bide selinacık vardı onuda aranıza alsaydınız güzin ablam canımsın olurmu öle şey tabiki hepinizin adı geçecek bak ben konuyu açtım benim adım bile geçmedi hani nerdeyse :)))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #38 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? |
| | |
| | #39 | |||
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
evet bende uyumluluk modunu açıklıyorum güzin abla.gülüm.selina.atmaca34.memedi beşi bi yerde gibi oldu sanırım
__________________ | |||
| | |
| | #40 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 159 Rep: 15643 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |