![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Bakalım kim kiminle uyumlu?" başlıklı konu görüntüleniyor, "hımm bende karakarizma-onairci selinamm-mrsxray k.mutluluk-güney Sahrabetis-Beylerbeyi'ni yakıstırıyorum :)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #22 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? Neden olmasın buda bir bakış açısı..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #23 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Rep Gücü: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? biz üvey paylaşımcımıyız halbuki çok uyumlu biriyimdir ama kimse yazmamış
__________________ |
| | |
| | #24 |
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? Aaa yazdımya atmaca seni ve erkşiyi yazdım çok uyumlular diye.:))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #25 |
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? Beni kimse yazmadı aşk olsun size..:)))))
| | |
| | #26 |
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? Ben sgorla rabiayı çok yakıştırıyorum :))))yalnış anlaşlmasın duygusal anlamda söylemedim ....
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! Konu Selinamm tarafından (30-03-2008 Saat 08:47 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #27 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Rep Gücü: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? bence ; erkişi ve hakan2034 afrodit ve doğangüneş selinam ve onairci |
| | |
| | #28 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Rep Gücü: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? benım super ıkılım metu ve cerkes ıkısını aynı evde dusunemıorum hıc uyumazlardı sabaha kadar muabbet ederlerdı acayıp yakısıolar Cachondon: |
| | |
| | #29 |
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? Metu ve çerkeş arkadaşları tanımıyorum yorum yapamayacam :)))))
| | |
| | #30 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Rep Gücü: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? bıde adım gıbı bıldıhım bıse var selınam bu forumda benden baska herkesle anlasır |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |