![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Bakalım kim kiminle uyumlu?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu arada bence iyi bir ikili daha olabilir Bizim serseri ozi ile bu sitenin eskilerinden biri daha ama unuttum ismi ve nicki?..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? Bu arada bence iyi bir ikili daha olabilir Bizim serseri ozi ile bu sitenin eskilerinden biri daha ama unuttum ismi ve nicki? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? Güzel benzetme nescafe:Entusiasmado:sağol canım sende öylesin:Entusiasmado:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #13 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? Gülüm inan çok uyumlusun ve bana forum da pozitif elk veren bir kaç kişiden birisin ...
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #14 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? güney , k.mutluluk ve toprak81 üüçü birbirini tamamlıyorlar bence. |
| | |
| | #15 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? Alıntı:
e peki tamam gülüm ve selinamm çok iyi ikili olduk bak gördünmü?:Entusiasmado:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? H arikasın canım benim dimi ama..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #17 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? Bence bana uyumlu olarak candan,harbi dost ,iyi insan (iyi günde kötü günde) dostum gülüm, kararlılık,araştırmacı, potansiyel ve yapı olarak aynı şekilde (iyi günde kötü günde) dostum nilay arkadaşım diyorum. |
| | |
| | #18 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? Arkadaşlar yazı rengini değiştirmek,kalınlaştırmak kesinlikle yasak.Lütfen biraz daha dikkatli olalım.:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #19 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? Alıntı:
Hani bende renkli yazıyorum ya ondan sordum?
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakalım kim kiminle uyumlu? Bende erkşiyle atmaca yı aynı karekterde buluyorum :))))
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |