![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "öküz we tren arasindaki duygusal konuşma beyaaaaaaa" başlıklı konu görüntüleniyor, "ÖKÜZ: karatrenim kömurüne kurban oldugum bizim aşkimizi kiskanan bazi kimseler war beni çok sinirlendiriyolar TREN: tabi kiskanacaklar ben nezaman gecsem sen hemen pencereye cikip bana bakiyorsun ÖKÜZ: ne yani istemiyormusun ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | öküz we tren arasindaki duygusal konuşma beyaaaaaaa ÖKÜZ: karatrenim kömurüne kurban oldugum bizim aşkimizi kiskanan bazi kimseler war beni çok sinirlendiriyolar TREN: tabi kiskanacaklar ben nezaman gecsem sen hemen pencereye cikip bana bakiyorsun ÖKÜZ: ne yani istemiyormusun yoksa sana anlamli anlamli bakmami TREN: ya isteriim tabii ama üzerimde oturan yolcular şuna bak öküz gibi buraya bakiyor diyolar kiskaniyorum seni ÖKÜZ: utandirdin şimdi beni TREN: utanma öküzüm utanma seninle biz daha ne bakişmalar yapacagiz ne bakişmalar bizi kiskanacaklar arkamizdan öküzün trene baktigi gibi bakişiyorlar diye nameler yapacaklar elalem kiskansin bizim sewdamiz asirlarca daha dewam eder merak etme öküzüm ÖKÜZ: benim en cok hangi bakişimi sewiyorsun TREN: hani bir öküz gibi olani waryaaaaa o bakişina eriyorum işteeee ÖKÜZ: kara trenim ALLAH cuf cufuna zewal wermesin TREN: öküzüm benim ALLAH bakişlarini başka ulaşim araçlarina çewirmesin AMİN DİYELİM SON CÜMLEYLE alıntı
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | |