![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şuan ne olsa sizi mutlu ederdi ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Şu saat çok sevdiğim dayımın oğlu ile birlikte motosikletlerimizle gazlamak beni çok mutlu eder.. :) Peki sizi şuan ne olsa mutlu eder.. ?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Şuan ne olsa sizi mutlu ederdi ? Şu saat çok sevdiğim dayımın oğlu ile birlikte motosikletlerimizle gazlamak beni çok mutlu eder.. :) Peki sizi şuan ne olsa mutlu eder.. ?
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şuan ne olsa sizi mutlu ederdi ? Arkadaşım dediğim biri hiç yoktan kalbimi çok kırdı benden özür dilemesini isterdim.....
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şuan ne olsa sizi mutlu ederdi ? Ben sevdiğim ile olmak ister idim, zaten başka bir şey istediğim yok ki.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Şuan ne olsa sizi mutlu ederdi ? inş. dilekleriniz gerçekleşir dua ile.. başka yok mu???
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şuan ne olsa sizi mutlu ederdi ? eskı bır sandal,bı kasa bıra turk sanat muzıgı karanlıha dogru tek basıma denıze acılmak ısterdım.bu benı mutlu ederdı sanırım |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Şuan ne olsa sizi mutlu ederdi ? toprakcım derlisin anlaşılan ne diyelim ver coşkuyu :)))
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şuan ne olsa sizi mutlu ederdi ? Ama artık çok geç kırılan kalbimin üzerine gözyaşlarım damladı . dilese bile neye yarar ki...
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Şuan ne olsa sizi mutlu ederdi ? dilemesin o zaman selinamm cım sağlık olsun..
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şuan ne olsa sizi mutlu ederdi ? Sgor olsun yine de dilesin ne bileyim belkiiiiiiiii:))))))
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şuan ne olsa sizi mutlu ederdi ? |
| | |
| | |