![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "muthıs animasyon hersey yasak adamı delırtıyolar." başlıklı konu görüntüleniyor, "Yasak - A n i m a T u r k . c o m __________________..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | muthıs animasyon hersey yasak adamı delırtıyolar. Yasak - A n i m a T u r k . c o m __________________
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: muthıs animasyon hersey yasak adamı delırtıyolar. İlk yasak muhteşem, ama sonraki ikisi çok gıcık bir şey ya, sondaki yasak hele acayip olmuş, aslında ben hiç bir yerde böyle yasak işareti görmedim ama mantıklı bir yasak:) Adamda çıksın canım oradan:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: muthıs animasyon hersey yasak adamı delırtıyolar. yazık ya adama insaf ![]() ![]() saç yolmak da yasak ![]() ![]() ![]()
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: muthıs animasyon hersey yasak adamı delırtıyolar. Tamam tamam şimdi gidip söylerim onairci ve sgor olmaz böyle şey dediler hemen kaldırılsın bu animasyon yaaa biriniz rep verisin yaaa çok yoruluyorum eklerkennnnn:)))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: muthıs animasyon hersey yasak adamı delırtıyolar. ben bu rep olayını hala çözemedim neren nasıl veriliyor herkese vereyim olmassa ben daha hiç kimseye vermedim herkes rep istiyor benden ![]() ![]() ![]()
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: muthıs animasyon hersey yasak adamı delırtıyolar. Avatarlarımızın altında işaretler var ortadaki işareti tıkla..
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: muthıs animasyon hersey yasak adamı delırtıyolar. SGOR bak benim nickimin altında teraziye benzer beyaz bir işaret var sen ona bir tıklayıver öğrenmiş olursun:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: muthıs animasyon hersey yasak adamı delırtıyolar. tıkladım o teraziye ne yazayım oraya? güzel desem uygun olurmu?
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: muthıs animasyon hersey yasak adamı delırtıyolar. tşk ederim sgor..........
| | |
| | #10 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: muthıs animasyon hersey yasak adamı delırtıyolar. ok hallettim verdim selinamm cım teşekkürler öğrettiğiniz için gelene gidene veririm ben rep ![]() ![]() ![]()
| | |
| | |