![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Adıyaman a ayna gelir" başlıklı konu görüntüleniyor, "( söz meclisten dışarı ) >> Adıyaman 'a Ayna Gelir... Adıyamanın bir köyünde, ne köylü, ne de >> köyün Muhtarı o güne >> kadar ayna görmemistir. >> Adamin biri, ilk ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Adıyaman a ayna gelir ( söz meclisten dışarı ) >> Adıyaman 'a Ayna Gelir... Adıyamanın bir köyünde, ne köylü, ne de >> köyün Muhtarı o güne >> kadar ayna görmemistir. >> Adamin biri, ilk rastladiginda, aynayi alip bakmaya >> baslar.Ardindan ,aynada gördügü surati ölen kardesi zannedip aglamaya >> baslar: "Vay benim zavalli gardasim, vay benim zavalli gardasim." Diyerek >> Aynayi koynuna alip yatar. >> Hanimi, esinin,ayna koynunda yattigini görünce süphelenir.Uyandirmadan >> adami, aynayi alip bakar. Öfkeden kudurmustur. "Vay !" der heyacanla >> "Herifim, beni bir kariyla aldatir." >> Aynayi alip, köyün muhtarına gider. Aynayi göstererek"Muhtar,"der. >> "Benim herif beni bir kariyla aldatir." >> Aynayi alir, Muhtar... Yüzüne tutar... >> "Bacim," der. "Bu, bir karidan ziyade, gavata benziir." |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |