![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Tanışmak istediğiniz üye?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: guzin_abla ´isimli üyeden Alıntı Evet toprak81 selinamm ın açtığı konular gerçekten güzel buna katılıyorum ama bir konuda yanıldın seninle karşılaşmak tanışmak isteyn biri var oda ben o hep negatif ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanışmak istediğiniz üye? Alıntı:
cok heycanlandım sabah sabah olur guzın abla teklıfını kabul edıorum bende onsezılerı kuvvetlı bırısı olarak aynı seylerı sızın ıcın dusunuorum saygılar | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #32 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 248 Rep: 24534 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanışmak istediğiniz üye? Benim tanışmak istediğim hiç kimse yok.
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES |
| | |
| | #33 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17396 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanışmak istediğiniz üye? Ben seninle tanışmak istiyorum ne dersin:)))))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #35 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: Konya
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanışmak istediğiniz üye? Alıntı:
Hepside zekice cevap verdiler | |
| | |
| | #36 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17396 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanışmak istediğiniz üye? sanırım seninle hiç tartışmadık yani ben tanışmak istediklerinin dışında kalıyorum :)))))))))))))))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #37 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 235 Rep: 23170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanışmak istediğiniz üye? |
| | |
| | #38 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Tanışmak istediğiniz üye? selinammm çok sıcak aknlı bir arkadaş bir o kadarda iyi birisi anladığım kadarı ile ben açıkçası yanlış anlaşılma olmasın ama onunla tanışmayı isterdim kanımca :))))
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #39 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17396 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanışmak istediğiniz üye? Hakkımdaki düşüncelerin için tşk ederim mutlaka sende çok iyisindir bende seninle tanışmak isterdim..evet yalnış anlaşılmasın :)))))))))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! Konu Selinamm tarafından (27-04-2008 Saat 08:40 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #40 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Tanışmak istediğiniz üye? teşekkür ederim selinammmmm inşallah kısmet ise bir gün tanışırız neden olmasın ki :)))))
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | |