![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Tanışmak istediğiniz üye?" başlıklı konu görüntüleniyor, "hani herkes size takılıyo ya bende arda karışıyım dedim alınmayın espriydi ......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Tanışmak istediğiniz üye? hani herkes size takılıyo ya bende arda karışıyım dedim alınmayın espriydi ... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanışmak istediğiniz üye? ınsan bı gulucuk koyar yazının kenarına ![]() mesut yılmazla akrabamısınız yoksa bende cıddı sandıydım ii forumlar |
| | |
| | #23 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Tanışmak istediğiniz üye? kusura bakma gülüçügü unutmuşum şimdi koysam olur umarım... ![]() ![]() |
| | |
| | #24 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanışmak istediğiniz üye? tamam affettım yoksa benle basedemıyecegını bılıosundur solememe gerek yok ii forumlar |
| | |
| | #25 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 134 Rep: 13139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanışmak istediğiniz üye? Sarah canımsın toprakla uğraşmak çok zor yaaa uğraşma şaka şaka o benim dostum artık dimi toprak..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #26 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Tanışmak istediğiniz üye? En merak ettiğim üye Nilay doğrusunu söylemek gerekirse. Az buçuk tanışıyoruz ama nihayetinde real yaşamda tanışmak daha farklı olacaktır. Onairci,Blueice ve kulakları çınlasın sahrabetis Hanım da sıra ile tanışmak istediğim üyelerdir. |
| | |
| | #28 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanışmak istediğiniz üye? Alıntı:
Evet toprak81 selinamm ın açtığı konular gerçekten güzel buna katılıyorum ama bir konuda yanıldın seninle karşılaşmak tanışmak isteyn biri var oda ben o hep negatif yaklaşımların altında aslında pırıl pırıl bir yürek olduğunu ben hissediyorum ve hislerimdede çok nadir yanılırım ne dersin benimle tanışmaya cesaretin varmı annesi....Ve yanılmadığımı anladığımda çok mutlu olacağım ..... | |
| | |
| | |