![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Tanışmak istediğiniz üye?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Saygılı, seviyeli, kendini bilen, biri değil birileri "S" ile başlar, "S"upermeydan'ın tüm üyeleri ve yöneticileri onlarda:)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Saygılı, seviyeli, kendini bilen, biri değil birileri "S" ile başlar, "S"upermeydan'ın tüm üyeleri ve yöneticileri onlarda:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Rep Gücü: 283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanışmak istediğiniz üye? teşekkür edrim selinam sen sevdiğinden öyle görüyorsun ben de seni seviyorum canım arkadaşım
__________________ |
| | |
| | #13 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanışmak istediğiniz üye? Arkadaşlar konu saptırılmasın lütfen konu forumda tanışmak istedigimiz üye hakkında yapacağımız yorum olacaktı tşk ederim ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #14 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Rep Gücü: 2 ![]() ![]() | Cevap: Tanışmak istediğiniz üye? aslında bende selinam mı merak edyordum ama resmini gördüm öyle abarttıgınız gibi şişko falanda degil son derece hoş ve güzel bir bayan ... valla dogan güneşi merak ediyorum... |
| | |
| | #16 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanışmak istediğiniz üye? Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #17 |
Rep Gücü: 2 ![]() ![]() | Cevap: Tanışmak istediğiniz üye? hayır ne esmerim nede kumral![]() beyaz tenli ela gözlü biriyim ... dagon güneş abla resmini görmedim ama kızlarının resmini gördüm çok şirinlerdi Allah bagışlasın... Allah analı babalı büyütsün.. |
| | |
| | #18 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Rep Gücü: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanışmak istediğiniz üye? konu gusel aslında selınam ın butun konuları guzel zaten ama bırde sole bıse geldı aklıma bıde hıc tanısmak ıstemedıklerımız vardır mutlaka ozellıkle benle karsılasmak ıstemeyen cok farkındayım |
| | |
| | #19 | |
Rep Gücü: 2 ![]() ![]() | Cevap: Tanışmak istediğiniz üye? Alıntı:
kusura bakmayın ben biraz açık sözlüyümdürde... | |
| | |
| | #20 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Rep Gücü: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanışmak istediğiniz üye? Alıntı:
mesala metu bole bıse dese sasırmazdım ii forumlar | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |