![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "hadi öykü yazalım" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yine kendimi kandırıyorum oyunlarla,sonu gelmez hayaller sardı heryeri.Gerçeklik uzaklaştığında korkar olduğum o sabahtan beri,gün ışığında daha iyi yaşar oldum.Heryer ve herşey aydınlık olunca inanıyordu yüreğim.Yarasa zamanlar bitmişti artık,güneşe dek kara ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #81 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Rep Gücü: 283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım Yine kendimi kandırıyorum oyunlarla,sonu gelmez hayaller sardı heryeri.Gerçeklik uzaklaştığında korkar olduğum o sabahtan beri,gün ışığında daha iyi yaşar oldum.Heryer ve herşey aydınlık olunca inanıyordu yüreğim.Yarasa zamanlar bitmişti artık,güneşe dek kara kadehlerin içinden gelenleri beklediğim geceler............
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #82 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım Acı dolu geceler sanki kalbime mızrak batırır idi. Korkardım gözlerimi kapamaktan. Korkardım çünkü bilirdim ki birileri beni haince inciticek. Artık incinmek istemiyordum O nedenle gündüzleri yaşamaya başladım
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #83 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Rep Gücü: 54 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım başladım der iken en baştan kendimi bir anda kaybettiğim yolun sonunda bulmuştum aslında kaybetmiştim susuzluğun vermiş olduğu bilinç kaybı ile dolanıpğ durmuştum etrafında zamnlı zamansız belkide bakıpta görmediğimiz anlarda aramaya başamıştık.............. |
| | |
| | #84 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Rep Gücü: 283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım Yürürken kapıları farketmeden açmışım meğer ama görmedim hiç birini.Gönül istediğini görür derlermiş bu da gerçekmiş meğer.Dostluklar hayat herşey rol ,yalandan ibaretse ben nerde duruyordum şimdi?
__________________ |
| | |
| | #85 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Rep Gücü: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım evet anlamıştım ki bizde bize çizilen hayat planının içerisinde kendi rolümüzü oynuyorduk... ve bizlere gösterilen yerlerde duruyorduk.. bazen yaşamaktan nefret etsekte bunun bir hayal olduğunu biliyorduk.. peki niçin bu hayalin bu rüyanın bu yaşantının bir gün son bulacağını hiç ama hiç düşün müyorduk.. kim bilir belki de......?
__________________ |
| | |
| | #86 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Rep Gücü: 88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım kim bilir belkide son bulacagini bile bile yurumek hayata baslangic olurdu bi safak gibi bi gunes gibi hatirlamisin bayim hangi patikada yurumustuk en son hani o kaldirimlari olmayan yollarda yururken senle ben bi hayalimiz vardi ..vardi ya simdi gercek olan bak yine sigaram elimde dusundum dumanimda cizerken seni kimbilir bi yildiz daha kayar ve sen o gece ay isigiyla dolar icime ve yine sen benimle kalirsin kimbilir bayim belkide...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #87 |
Rep Gücü: 283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım Hayal ve gerçeğin bu kadar içiçe olduğu anlarda güneşin doğuşuyla batışınında içiçe olduğunu sanıyordum, çocukluğumdan beri.Korktuğumda hep babamın elini tutardım, şimdi ona olan muhtaçlığımı ve özlemimi daha çok farkediyorum.Tutcak bir el gerekmiş insana ölüme kadar,ağladığında gözyaşlarını dinleyip anlayacak.Yolcular yolda etrafınıza bakın çıkarın gözlükleri diye bağıran bir ses var kulaklarımda.Şimdi bunu yapmak zamanı......
__________________ |
| | |
| | #88 |
Rep Gücü: 283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım Çocukken büyüsem büyüsem diyordum,babam gibi bir erkek olacağımı hayal ediyordum.Yıllar geçti,şimdi bakıyorum da zaman yolunda ilerlerken pek çok şeyi atlamışım,önemsememişim.Aşk, sevgi ve aile.Geriye dönüpte bakınca pek gururla bakamıyorum maziye.Gelecekten umutluyum ama ya ben değişmezsem yine katı ve duyarsız olursam,hayatın sol yanına mahkum olmak istemiyorum artık.Kaçırdıklarım ve kovaladıklarımdan özür dileme şansını ölmeden yakalamak istiyorum.Duyuyormusun sol yan benden uzak dur artık.....................
__________________ |
| | |
| | #89 |
Rep Gücü: 88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım kacirdiklarim yoktu ben kacmistim..zira babami sever gibiydi sevmelerim...simdi olsam diyorum bi aile ve olsa yanimda sevinclerim...ben yasanmisliklarima sayiyorum sizden uzak yasadigim yalnizliklarima ve bakmak istesem ve duymak istesem bilirim ki hep orda varsiniz..ve bilirim ki benimle yasarsiniz aglasam dert ,gulsem nese olur icinize.. benim icinse sizden uzak yasamak yalnizkalislarimdan cok cehennem olur ya hani...hani basimi yasladigim bi cinar agaci vardi beni hala dimdik tasiyan basimi her yasladigimda icime su serpen iste oyle bi an yine ve sen uzakta olsan da ben sevgiyle opuyorum ellerinde benim canyarim babam....boyle ozel bi gunde iyi ki varsin ve benimlesin babam....zira ben sana su anda sesimden baska bi hediye veremedim...!
| | |
| | #90 |
Rep Gücü: 88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım hediyeleride sevmezdim ya hani gelen alelacele suprizler gibi icinden ne cikacagi belli olmayan...zira bana hep kotuleri denk gelmisti...acilarmi dediniz bayim iste yine onlar benim ardima kalanlar...sevinclerime bi bukle yaptim balon lastiklerine baglayip saldim dedim ya hani gokyuzune ...yanlis hatirlamisim ki hala elimde kalmislar acilariyla...bi kus olsam ozgurluklere inat bulutlarin icinden gecerken icinde bulunmak istedigim ucakta biri gorup aliverse aliverse hani de goturse ozlediklerime....
| | |
![]() |
| Etiketler |
| hadi, yazalım, öykü |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |