![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "hadi öykü yazalım" başlıklı konu görüntüleniyor, "belki o kadında benim gibi güne sevinen pencerelerini ışıklara açanlardandı.kendi yalnızlıklarımızdan bu şekilde sıyrılmaya çalışıyorduk.baharın güneşin sevinçlerini yalnızlıklarımızın tam ortasına yerleştirip yüreğimizi aydınlatmaya niyetleniyorduk.ne kadar muhtaçmışız güneşe meğer bu kadar ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #61 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 3
Cinsiyet: Rep Gücü: 318 Rep: 31518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım belki o kadında benim gibi güne sevinen pencerelerini ışıklara açanlardandı.kendi yalnızlıklarımızdan bu şekilde sıyrılmaya çalışıyorduk.baharın güneşin sevinçlerini yalnızlıklarımızın tam ortasına yerleştirip yüreğimizi aydınlatmaya niyetleniyorduk.ne kadar muhtaçmışız güneşe meğer bu kadar zaman farkedemeyişime kahrolmak için bile geç kalmışım ama işte .....
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #62 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım işte zaman gelip çatıyor kapının aralığından gülen küçük kız çocuğu gibi gitmek gelsede içinden hep o beklediği yere biir adım ileri gidiyor ise 3 adım geliyor nedendir ah birde kendisi bilebilse böyle davranışlarını ve............. |
| | |
| | #63 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım Alıntı:
İşte bunları düşünürken bir yandan da suya gömülüyordu.Birden çırpınmaya başladı.Ölümle yaşam arasında ince bir çizgide geziniyordu. Güneşin suya vuran ışıltısı suyun altını bile aydınlatıyordu. Son bir gayretle suyun yüzüne çıkmaya çalıştı.Gücü tükeniyordu ve zaman daralıyordu.Bir kere sudan başını çıkardı ve masmavi gökyüzüne son bir kez daha baktı. Sonra bir daha çıkamadı denizin derinliklerinden.... O güzel kadından geriye sadece bu şiir kaldı. ![]() Veda ediyordu göz yaşlarıyla denize sızıyordu duygular dalga kıranda öksüz martı ağlıyordu dayanamadı gök yüzü kız ağladı sağnak sağnak son kez bakar gibiydi gökyüzüne siyah perçemli inci tanesi gözleriyle sonra bir adım attı ölüme sonra hayata bir adı ama ayrılık deplasmanında yenikti o hep kayıverdi geceden denizi ateş bastı ondan sonra o limanda hiç bir martı hiç bir zaman kahkaha atmadı... ''ben balıkların yalancısıyım'' SAHARAY
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #64 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 4148 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım hayatın her anı da deniz gibi zengin, deniz kadar büyük ve içinde birbirinden değerli inciler ve canlılar barındırıyordu. belki hayat denizinin en küçük balığı bendim ama yüreğim büyüktü.her sabah günü karşılayıp akşam uğurlarken ve o aralıkta nefes alıp severken, hayal kurarken büyüttüm o yüreği.küçük balığa büyük yürek, belki de bu hikayenin ismi de bu olmalıydı.... |
| | |
| | #65 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım Belkide eski bir dost görmek olmalıydı bu hikayenin adı ama ne gariptirki o dostu görmek artık heyecan vermiyo nedenini kendiside merak etmiyor değildi sonra birden durdu düşündü evet hatırlamıştı dost dediği ve gerçekten değer verdigi kşi hak etmediği halde onu sırtından bıcaklamıştı oysa ne çok sevmişti dostunu ne çok şeyler paylaşmışlardı artık giden gitmişti ama giden sadece eski dost değil ki asıl giden yaşanılan hatıralar oluyor ne acıdır ki geriye sadece sırtından bıcakladığı anda söylenen sözler kalıyor..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #66 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 4148 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım acaba yargısız infazlarmı yaşandı o gece sözler anlamaya çalışmadan hançermi sanıldı kimbilir dostlar acı söylermiş önemli olan hep iyi olmak değil bazen eleştirmek hata varsa uyarabilmekmiş neyse çoktan geçkalınmışlıkların birini daha yaşıyoruz kayıplar hep yüreği acıtıyor ama artık kanatamıyor çünkü akacak dem kalmamış gönülde...... |
| | |
| | #67 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım Dostluklar öyle kalıcı olmalı ki bazen ağlamalı beraber bazende yeri geldiğinde aklmalı gözlerden yaşlar paylaşılmalı acılar ne varsa sinelerde ama eğer dost daha söz başlamadan dostunun temiz adını kötü ye çıktı derse bu dostluktan düşman olmazda ne olur oysa madem ki söylenenler bunlardı sarmalıydı kollarını dosttunun etrafına asla doğru değil demeliydi onu tanıyorum yapmaz o böyle bişey diyecegine ne yapar dost sanılan başkasının kulağına asılsız şeyler mırıldanır hele bu davranışı hiç beklemedigi için dosttundan kşi bu defa kalbinden yara almıştır artık bundan sonra kurtulmasıda imkansız zaten ama şunu unutmamalı insanlar dostluklar zor bulunur bulunduğu zaman kaybetmemek lazım ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #68 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 318 Rep: 31518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım Eski dosttan düşman olmaz sözüne ne kadar inanmak lazım bilmiyorum.İnsanların hayatın ve birbirinin kıymetini bilmediği,önyargılı davrandığı ve empati kurmadığı bir dünyada yaşıyorum.Ve son kalan gücümle pencerelerde günü yakalamaya ve içeri almaya çalışıyorum.Bu kadar anıdan ve acıdan sonra hala hayata asılmaya çalışıyorum geride kalan yanlışlardan ders ve tad alarak.Cesur insanların işi galiba bunu yapmak, en azından ben de cesurum diyebilirim 40 yılı geride bıraktıktan sonra.Kazançsız , boş ve yalnız geçen 40 yıl......
__________________ |
| | |
| | #69 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 318 Rep: 31518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım Pencereyi güne ilk açışımda bu cesaretin öyküsü başlamıştı.Yarı yolda vazgeçmek korkaklık olacaktı ve ben gerçekten korkuyormuydum?Evet bazen hayata yenik düştüğümde korktum, kaçmaya çalıştım.Ama korkunun ardından gelen korkudan daha çok ürküttü beni.Kararımdan dönmeyecek ve yolda dümdüz yürüyecektim hayatımı mutlu devam ettirmek ve sonlandırmak için.Geride kalan kadar olmasa da uzun bir yol beni bekliyordu...........
__________________ |
| | |
| | #70 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 318 Rep: 31518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım Tek kişilik bir oyun oynamaya başladım artık,ne izleyenim var ne de rol arkadaşım.Sahnede yalnız kalmak korkutmak yerine rahatlatmıştı beni.Belki de hayatın o ince delikli süzgecinin raftan indiği günleri yaşamaya başlamıştım.Meğer oyunları yalnız oynamak ve yolculuklara yalnız çıkmak insanı daha bir büyütüp,ufkunu güneşten daha çok aydınlatıyormuş. -Hayat, bu kadar geç mi haber verilir bu güzellikten?Kızgınım sana........
__________________ |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| hadi, yazalım, öykü |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |