![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "hadi öykü yazalım" başlıklı konu görüntüleniyor, "Gözlerindir hergün sevgiyle bakan bana ve her gün gözlerinle açarım yapraklarımı hayata........"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #51 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım Gözlerindir hergün sevgiyle bakan bana ve her gün gözlerinle açarım yapraklarımı hayata..... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #52 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım her yaprakla damarlarım iner taa toprağa suyunu almaya
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #53 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım toprak hayata kaynak olmuş oradan geldim ellerimle hala ona bağlıyım |
| | |
| | #54 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Rep Gücü: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım ve kopartım seninle tüm bağlarımı kader örsene onunla olan nefret dolu ağlarını
__________________ |
| | |
| | #55 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Rep Gücü: 283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım nefret koparttı ama ben yine besledim hayalleri ümitleri,pencere hep açıktı ve gün her sabah gülümsedi bana.
__________________ |
| | |
| | #56 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım akşamları da günü uğurladım elimde çiçekler dudaklarım da gülümsemeyle |
| | |
| | #57 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım Hiç eksik olmazsa gökyüzündeki ay işte o zaman mutlu olurum ben
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #58 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Rep Gücü: 2 ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım ben ben ben neden hep sırtımdan vuruluyorum ki; neden. bir insana deger ver onu önemse kendinden bile deger ve o ne yapsın sana küçümseyerek baksın ve senin hatalarını görmek için öyle sinsice sana baksın ki her defasında seni ignelesin ... hayat böyle hep açımasızmı yoksa biz mi çok kötüyüz? hani vardır ya saksıda bir çiçek onu beslersin onunla konuşursun ona zaman ayırırsın bazen çok duygulandıgında onun yanında ağlarsın bilirsinki onun yanında ağladıgında aglama hep onda gizli kalacak. peki saksıdaki çiçek ne olacak? günün birinde kuruyacak gözlerinin önünde kuruyacak ve elinden hiç bir şey gelmiyecek ve sen yine yanlızlıga mahkum olacaksın neden hep ayrılık var neden ölüm var ki... |
| | |
| | #60 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Rep Gücü: 263 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım Alıntı:
Kadın bunları düşünerek dışarda yağan yağmura aldırmadan, kendini sokağa attı. Yüreğinde son açılan yaradan hala kan damlıyordu. Aslında bu ilk değildi daha önceleride ruhunda derin yaralar açılmıştı. Ama son yarası öldürücü olmuştu. Diğer yaraları nasır bağlamışken son yarası hala kanamaya devam ediyordu. Bir yanında umutları diğer yanında hayalleri yağmur damlaları gözyaşlarıyla birbirine karışıyordu. Nereye gittiğini bilmeden saatlerce yürüdü ve masmavi denizin kenarında buldu kendini. Gözleri dolu dolu maviliklerde kayboldu. Bir yanında hayalleri diğer yanında umutları,yüreğinde kanayan yarasıyla denize doğru yürümeye başladı. Gözyaşları yanağından inci taneleri gibi yuvarlanıyordu. İlk önce umutları yavaş yavaş suya gömüldü daha sonra hayalleri. Bir kaç adım daha attı ve masmavi denizin içinde kaybolup gitti. Umutları ve hayalleriyle balıklara yoldaş olmayı seçti. SAHARAY
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| hadi, yazalım, öykü |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |