![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "hadi öykü yazalım" başlıklı konu görüntüleniyor, "hemen hemen her gün kumsalda tek başıma yürüyüp denizin sesini ve güneşin batışını izliyorum sen yanımda varmışsın gibi hayeller kuruyorum biliyorum seni hayal ederek kendime acı çektiriyorum.ama emin ol bu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #41 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım hemen hemen her gün kumsalda tek başıma yürüyüp denizin sesini ve güneşin batışını izliyorum sen yanımda varmışsın gibi hayeller kuruyorum biliyorum seni hayal ederek kendime acı çektiriyorum.ama emin ol bu acının en güzeli... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #42 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım geçmişteki acıların beni geleceğe götürmeyeceğini de iyi biliyorum yaşamın sillelerine yenilmeden ağırlığı altında ezilmeden büyümeli ve büyütmeliyim hayatı.
__________________ |
| | |
| | #43 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım hayat ve öyküler bir çocuğun büyümesine bu kadar çok benzemeseydi belki nefes almanın bile anlamı olmayacaktı,rüya görmenin,hayal kurmanın da.insan neden mutlu olmalı diye sordum kendime, arkamda bıraktığım günahlarıma şöyle bir bakarak.işte o an yeniden uyandım baktım ki, dünya herkes için dönmekteymiş, herkes payına düşeni kaçarsız yaşarmış, isyan etmek boşunaymış meğer. arkadaşlar öykümüz öksüz kalmış hadi bakalım yüreklerinize dokunun biraz.....
__________________ |
| | |
| | #44 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım işte o an anladım isyan etmenin ne kadar yersiz olduğunu.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #45 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım huzuru elime alıp kapı kapı dolanmaya başladım paylaşmak için, hayallerimi ve öykülerimi de çantama koydum.dedim ki herkes bir çiçeği anımsatır, ben lale olayım bahar gelsin yüreklere....
__________________ |
| | |
| | #46 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım durduğum kapı kendi gönül kapımdı,araladım huzur içeri girdi. hayatta hiç bir an bana o ahengi vermedi anladım ki insan önce kendini sevmeli,yeni sayfaya satır başından başladım yazmaya..................
__________________ |
| | |
| | #47 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım yazdıkça hayatımı en baştan hatalarımı gördüm teker teker, Neden dediğim o kadar şey oldu ki hayatımda
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #48 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım neden diye sordukçada bunu sonu gelmeyecek biliyordum, belki de sormamak en iyisiydi ama hayat insanı sormadan oraya taşıyıveriyordu.gözümü açtığımda orada buluyordum kendimi ve bu hiç hoşuma gitmiyordu.
__________________ |
| | |
| | #49 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım ve ben kendimi yiyor idim. Artık dün yok idi sadece yarın var idi.
| | |
| | #50 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım yarınından umutlu olmalı insan ya da umudunu kendisi doğurmalı dağların ardından
__________________ |
| | |
| | |