![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "hadi öykü yazalım" başlıklı konu görüntüleniyor, "rüyada insan askı gerçekmişcesine yasayabilir miydi diye sormaya basladım kendime gercekten o var mıydı?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #32 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Rep Gücü: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım ve anladımki rüyalar boş hayallerden ibaretmiş artık gerçeklerle yüz leşmenin zamanı gelmişti herkes bir ses duymak istiyordu hayata dair
__________________ |
| | |
| | #33 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım Yüzleşmek ama nasıl o kadar korkuyordumki biliyordum canım çok acıyacaktı keşke dedim keşke hiç uyanmasam rüyadan ..gözlerimden usulca süzülen gözyaşlarım hiç istemesem bile bana bir gerçegi hatırlattı evet o hala kalbimin bir köşesinde duruyordu..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #34 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım Bazen mutlu olmak bazen acı çekmek var ruhumda ama yalnızlıksa asla.Ama bunuda aştım,yalnızlığımıda denizlere haykırıyorum kendimce bir öykü yazarak:(
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #35 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Rep Gücü: 283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım dalgaların senfonisiyle süslüyorum hayatı ve öyküleri,deniz yıldızı takıyorum gün batımlarına.....
__________________ |
| | |
| | #36 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Rep Gücü: 2 ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım hemen hemen her gün kumsalda tek başıma yürüyüp denizin sesini ve güneşin batışını izliyorum sen yanımda varmışsın gibi hayeller kuruyorum biliyorum seni hayal ederek kendime acı çektiriyorum.ama emin ol bu acının en güzeli... |
| | |
| | #37 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Rep Gücü: 283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım geçmişteki acıların beni geleceğe götürmeyeceğini de iyi biliyorum yaşamın sillelerine yenilmeden ağırlığı altında ezilmeden büyümeli ve büyütmeliyim hayatı.
__________________ |
| | |
| | #38 |
Rep Gücü: 283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım hayat ve öyküler bir çocuğun büyümesine bu kadar çok benzemeseydi belki nefes almanın bile anlamı olmayacaktı,rüya görmenin,hayal kurmanın da.insan neden mutlu olmalı diye sordum kendime, arkamda bıraktığım günahlarıma şöyle bir bakarak.işte o an yeniden uyandım baktım ki, dünya herkes için dönmekteymiş, herkes payına düşeni kaçarsız yaşarmış, isyan etmek boşunaymış meğer. arkadaşlar öykümüz öksüz kalmış hadi bakalım yüreklerinize dokunun biraz.....
__________________ |
| | |
| | #39 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım işte o an anladım isyan etmenin ne kadar yersiz olduğunu.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #40 |
Rep Gücü: 283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım huzuru elime alıp kapı kapı dolanmaya başladım paylaşmak için, hayallerimi ve öykülerimi de çantama koydum.dedim ki herkes bir çiçeği anımsatır, ben lale olayım bahar gelsin yüreklere....
__________________ |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| hadi, yazalım, öykü |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |