![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "hadi öykü yazalım" başlıklı konu görüntüleniyor, "o güzel saatlerin tadını çıkarmalıyım dedim ve kendimi onun büyüsüne bıraktım..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 283 Rep: 28030 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım o güzel saatlerin tadını çıkarmalıyım dedim ve kendimi onun büyüsüne bıraktım
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17396 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım Bıraktım bırakmasına ama içimde hala nedeni ni anlayamadığım bir korku vardı .
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #23 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 283 Rep: 28030 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım sonunda bu gece de bitti yatak odama döndüm, penceremi yine açık bıraktım gecenin ve sabahın sürprizleri için
__________________ |
| | |
| | #24 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım gecenin büyüsüyle öyle derin uyumuştum ki... aralanmış perdeden, güneş yüzüme vurmuştu ve o anda uykudan uyandım... uzun zamandan sonra neşeli bir kahvaltı yaptım... |
| | |
| | #26 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 283 Rep: 28030 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım bütün gün dolandım sahilde bekledim ama gelmedi daha sonraki günlerde de , anladım ki rüyaymış...
__________________ Konu blueice tarafından (23-03-2008 Saat 06:09 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #27 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım Rüyada olsa çok güzelmiş sen mutlaka öykü yazmalısın canım harikaydı tabi diğer emeği geçen arkadaşlarıda unutmamak lazım onlarada sanada teşekkürler... |
| | |
| | #28 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım |
| | |
| | #29 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 283 Rep: 28030 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım rüyaların sonu yoktu hayatı koluma takıp yürümem gerekiyordu,şimdi bundan önce bozduğum düzenimi teker teker ele alıp onarma sırasıydı,kolları sıvayıp başladım...
__________________ |
| | |
| | #30 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım o rüyadan sonra hayata alışmam epey zaman aldı ama her şeye rağmen o rüya benim için duyguların en güzeliydi... |
| | |
| | |