![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "hadi öykü yazalım" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sonra karsıdan gelen kırmızı esofmanlı köpegini gezdiren güzel bayanı farkettim....."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #12 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım dalga sesleri eşsiz bir senfoni gibiydi kulaklarımda.............
__________________ |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım birlikte dans edebilirmiydik acaba ?
__________________ |
| | |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım Kırmızı esofmanlı bayanın kopegıne olan sevgısı kıskanılacak turden ıdı, o kopegı kıskanmıs ıdım :), yanına gıdıp bıraz s bet ettım.
__________________ |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım s beti de kendisi de çok duruydu sanki hayat ona hiç elini sürmemiş gibi acıtmamış gibi.
__________________ |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım evet yeni hayat penceresi bu kadın olabilirmiydi bu kadar kederden sonra?
__________________ |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım Bu keyıflı s bet ıle bırbırımızı tanımaya baslamanın ılk adımını atmıs olduk, zıra etkılenmıs ıdım ondan ve sanırım ılk goruste ask dedıklerı boyle bır sey ıdı.
__________________ |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım Heyecandan tıtrıyor ıdım, evde bırseyler yemek yerıne, dısarıda bogaz manzaralı bır hos bır mekanda yer ayırttıgımı ona bıldırdım, aksam ıcın cok heyecanlanıyor ıdım, sanırım onun buyusune kapılmaya baslamıs ıdım.
__________________ |
| | |
| | |