![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "(Nick mi? İmza mı? Avartar mı?)" başlıklı konu görüntüleniyor, "çoğumuz birbirini tanıyor burda demi alttaki üye üstteki üyenin neyini (Nick mi? İmza mı? Avartar mı?) beğeniyorsa onu yazsın........"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 173 Rep: 17040 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | (Nick mi? İmza mı? Avartar mı?) çoğumuz birbirini tanıyor burda demi alttaki üye üstteki üyenin neyini (Nick mi? İmza mı? Avartar mı?) beğeniyorsa onu yazsın.....
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: (Nick mi? İmza mı? Avartar mı?) üstteki üyenin nikini beğeniyorum ben....blueice |
| | |
| | #3 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 173 Rep: 17040 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: (Nick mi? İmza mı? Avartar mı?) cümleler doğrudur sen doğru isen........... ben imzasını beğeniyorum PAMart ın
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: (Nick mi? İmza mı? Avartar mı?) üstteki üyenin herşeyini beğeniyorum özellikle bana abi diyişini:) |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: (Nick mi? İmza mı? Avartar mı?) Sevgılı sheytan' ın nıckıde avatarıda cok guzel bence...
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: (Nick mi? İmza mı? Avartar mı?) nick de,imza da,avatar da güzel vede düşünceleride güzel |
| | |
| | #9 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: (Nick mi? İmza mı? Avartar mı?) Alıntı:
![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #10 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 127 Rep: 12560 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: (Nick mi? İmza mı? Avartar mı?) Onun herşeyine bayılıyorum..." herhakkı saklıdır" da çok güzel ve manidar... |
| | |
| | |