![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "(Nick mi? İmza mı? Avartar mı?)" başlıklı konu görüntüleniyor, "çoğumuz birbirini tanıyor burda demi alttaki üye üstteki üyenin neyini (Nick mi? İmza mı? Avartar mı?) beğeniyorsa onu yazsın........"
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 3
Cinsiyet: Rep Gücü: 318 Rep: 31518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | (Nick mi? İmza mı? Avartar mı?) çoğumuz birbirini tanıyor burda demi alttaki üye üstteki üyenin neyini (Nick mi? İmza mı? Avartar mı?) beğeniyorsa onu yazsın.....
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye | Cevap: (Nick mi? İmza mı? Avartar mı?) üstteki üyenin nikini beğeniyorum ben....blueice |
| | |
| | #3 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 3
Cinsiyet: Rep Gücü: 318 Rep: 31518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: (Nick mi? İmza mı? Avartar mı?) cümleler doğrudur sen doğru isen........... ben imzasını beğeniyorum PAMart ın
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: (Nick mi? İmza mı? Avartar mı?) üstteki üyenin herşeyini beğeniyorum özellikle bana abi diyişini:) |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye | Cevap: (Nick mi? İmza mı? Avartar mı?) nick de,imza da,avatar da güzel vede düşünceleride güzel |
| | |
| | #8 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: (Nick mi? İmza mı? Avartar mı?) Alıntı:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |
| | |
| | #10 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: (Nick mi? İmza mı? Avartar mı?) Alıntı:
Avatarını beğeniyorum.:Entusiasmado:
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |