FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Sohbet, Muhabbet, forum oyunları

dost..sevdiğim dediğin nasıl olmalı

EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "dost..sevdiğim dediğin nasıl olmalı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar dost ve sevdiğimiz nasıl olmalı dost üzerine bir yazı buldum ve sizlerle paylaşmak istedim sevdiğim bana dürüst olsun gerektiğinde bir dosta ihtiyacı olduğunda ona dost..arkadaşa ihtiyac duyduğunda bir arkadaş ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-03-2008, 01:06 AM   #1
Uye

yavuz01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
YAVUZ01 YAVUZ01

yavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyor
dost..sevdiğim dediğin nasıl olmalı

Arkadaşlar dost ve sevdiğimiz nasıl olmalı dost üzerine bir yazı buldum ve sizlerle paylaşmak istedim

sevdiğim bana dürüst olsun gerektiğinde bir dosta ihtiyacı olduğunda ona dost..arkadaşa ihtiyac duyduğunda bir arkadaş olarak bitmey isterdim

Dost dediğin..

Sevilecek biri olmadığın zamanlarda bile..
Seni sevmeli

Sarılacak biri olmadığın zamanlarda bile..
Sana sarılmalı

Dayanılmaz olduğun zamanlarda bile
Sana dayanmalı

DOST DEDİĞİN

Fanatik olmalı
Bütün dünya seni üzdüğünde sana moral vermeli
Güzel haberler aldığında seninle dans etmeli
Ve ağladığında seninle ağlamalı

Ama hepsinden daha çok
Dost matematiksel olmalı

Sevinci çarpmalı
Üzüntüyü bölmeli

Geçmişi çıkarmalı
Yarını toplamalı

Son sözü de Mevlana nın bir sözü var onun ile tamamlamak isterim

Kalbinin derinliklerindeki ihtiyacı hesaplayacak ve her zaman bütün parçalardan daha büyük olmalı…….
İşi bitince seni bir tarafa atmamalı

MEVLANA
yavuz01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 20-03-2008, 01:26 AM   #2
Super Aktif

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor
Cevap: dost..sevdiğim dediğin nasıl olmalı

Haklısın yavuz ama bu zaman da böyle dost nerde bulursan bana da haber ver canım..
Alt 25-04-2008, 11:47 PM   #3
Aktif Uye

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
En uzak mesafe,iki kafa arasındaki mesafedir,birbirini anlamayan.C.Y.

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor
Cevap: dost..sevdiğim dediğin nasıl olmalı

Dost özü yüzünde,sözü dilinde olmalı. Ne yaparsan yap seni yargılamamalı ve her zaman sevmeli.
Sevgisi iyilik gördüğünde artmayan kötülük gördüğünde eksilmeyen bir sevgi olmalı.

Allah'a şükür böyle iki tane dostum var ve onları çok seviyorum.:)

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:50 AM .

© Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0