![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "dost..sevdiğim dediğin nasıl olmalı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar dost ve sevdiğimiz nasıl olmalı dost üzerine bir yazı buldum ve sizlerle paylaşmak istedim sevdiğim bana dürüst olsun gerektiğinde bir dosta ihtiyacı olduğunda ona dost..arkadaşa ihtiyac duyduğunda bir arkadaş ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 40 Rep: 3970 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dost..sevdiğim dediğin nasıl olmalı Arkadaşlar dost ve sevdiğimiz nasıl olmalı dost üzerine bir yazı buldum ve sizlerle paylaşmak istedim sevdiğim bana dürüst olsun gerektiğinde bir dosta ihtiyacı olduğunda ona dost..arkadaşa ihtiyac duyduğunda bir arkadaş olarak bitmey isterdim Dost dediğin.. Sevilecek biri olmadığın zamanlarda bile.. Seni sevmeli Sarılacak biri olmadığın zamanlarda bile.. Sana sarılmalı Dayanılmaz olduğun zamanlarda bile Sana dayanmalı DOST DEDİĞİN Fanatik olmalı Bütün dünya seni üzdüğünde sana moral vermeli Güzel haberler aldığında seninle dans etmeli Ve ağladığında seninle ağlamalı Ama hepsinden daha çok Dost matematiksel olmalı Sevinci çarpmalı Üzüntüyü bölmeli Geçmişi çıkarmalı Yarını toplamalı Son sözü de Mevlana nın bir sözü var onun ile tamamlamak isterim Kalbinin derinliklerindeki ihtiyacı hesaplayacak ve her zaman bütün parçalardan daha büyük olmalı……. İşi bitince seni bir tarafa atmamalı MEVLANA |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dost..sevdiğim dediğin nasıl olmalı Haklısın yavuz ama bu zaman da böyle dost nerde bulursan bana da haber ver canım..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dost..sevdiğim dediğin nasıl olmalı Dost özü yüzünde,sözü dilinde olmalı. Ne yaparsan yap seni yargılamamalı ve her zaman sevmeli. Sevgisi iyilik gördüğünde artmayan kötülük gördüğünde eksilmeyen bir sevgi olmalı. Allah'a şükür böyle iki tane dostum var ve onları çok seviyorum.:)
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |