![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Bileni tebrik edecem?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar bu adamın üzerinde kaç kilo takı var?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bileni tebrik edecem? ![]() Arkadaşlar bu adamın üzerinde kaç kilo takı var?
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 59 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bileni tebrik edecem? Eğer normal hayatında da öyle dolaşıyorsa taş çatlasın 3 kilodur :D Şaka bir yana hadi kendine acımıyor bari insanların göz zevkine acısın :) Kafasından bi su döktüğümüzü düşünsenize fiskiye gibi yer yana akıtacak :) |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bileni tebrik edecem? Canım valla öle yaaaa ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #4 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17354 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bileni tebrik edecem? 250 gr 500 gr olabilirmi
__________________ |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bileni tebrik edecem? Bu takıların içi boş mu yoksa dolu mu? Ona göre tahmin yapalım değil mi ama:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bileni tebrik edecem? Hhhehehhehehehe çok akıllısın sen kızzzz..
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bileni tebrik edecem? Cevabımıda bekliyorum, bileni tebrik edeceğimde:) Sizce bu takıların içi boş mu yoksa dolu mu? Ağır gibi görünüyor ama fazla ağır olduğunu sanmıyorum, yoksa adamın yüzü sarkar idi:) Gerçi kulaklar sarkmış ama:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bileni tebrik edecem? ya tamam söylüyorummmmmm...
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Bileni tebrik edecem? 100 gr dan fazla değildir ![]() |
| | |
| | #10 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Bileni tebrik edecem? Dolu ise 175 gr boş ise 130 gr. Yaklaştım mı acaba? Birde cevabı ne cidden bilen var mı?
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | |