![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Beyler sokakta bir kız size laf atasa ne olur" başlıklı konu görüntüleniyor, "atıyolar zaten..."
| Anketimiz: Aşk için ölmeli aşk o zaman mı aşk.. | |||
| Evet | | 4 | 23,53% |
| Hayır | | 8 | 47,06% |
| Kararsızım | | 3 | 17,65% |
| Diğer (belirtiniz) | | 2 | 11,76% |
| Katılımcı sayısı: 17. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beyler sokakta bir kız size laf atasa ne olur atıyolar zaten ![]()
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! Konu Selinamm tarafından (17-03-2008 Saat 09:56 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beyler sokakta bir kız size laf atasa ne olur agzının payını verırdım soze nıye laf atıon kardesım dıye baslardım ![]() |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beyler sokakta bir kız size laf atasa ne olur Arkadaşlar aşk için diye bir konu açmaya çalıştım ama ne oldu anlayamadım buraya açıldı özür dilerim biz bu konuya devam edelim doğangüneşe özelden yazdım düzeltecek iyi forumlar..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beyler sokakta bir kız size laf atasa ne olur Toprak sen laf atınca senin de ağzının payını veririler ...:))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 59 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beyler sokakta bir kız size laf atasa ne olur Önce kızı bi süzerim :) Eğer benim için etkileyici değilse yoluma devam ederim. Eğer herkes için etkileyiciyse düşünürüm tuzak mı var :D sonra birkez daha düşünürüm bana laf atan daha birçok kişiye laf atmıştır belkide insan psikolojisi okuyor olabilir :) İnsan psikolojisi ile bi arkadaşımın anısını anlatmak istiyorum :) "Kampüste arkadaşımla oturuyoruz. Tam karşımda da yalnız başına bir kız var. Dİkkat ettim baya hoş bir güzelliği var. Sürekli bana bakıyordu. Ee bende böyle bir fırsatı kaçırmam diyerek yanına gittim. Merhaba tanışabilirmiyiz dedim. Demez olaydım :) kız "lanet olsun erkek değilmisiniz hepiniz aynısınız. Yanlışlıkla bi bakmış olalım peşimizi bırakmazsınız"diye bagırıp çıktı gitti. Herkes bana bakıyor. İnanılmaz derecede rezil oldum orada. Neyse intikam ateşi bürüdü dört bir yanımı tabi ama nasıl yapacagımı düşünüyorum. Ertesi gün yine aynı kız kapıda belirdi. Dedim yandım yine geldi. Herkes onu ve beni görünce bize odaklandı tabi. Kız geldi yanıma oturdu. "Merhaba dedi kendini tanıttı. "Dün size öyle davrandığım için özür dilerim. Ben psikoloji bölümünde okuyorum ve insan psikolojilerini araştırıyorum o yüzden öyle yaptım" dedi Etrafıma bakındım herkes bize bakıyor bende ayaga kalktım tabi intikam sırası gelmişti. Yüksek sesle "Ne 100ytl mi mankenmisin kızım sen " dedim oradan çıktım. Galiba acı birşekilde intikamımı almıştım :) Bu gibi olaylara düşmemek için 2 kez düşünürdüm. Galiba görmemezlikten gelirdim :D |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beyler sokakta bir kız size laf atasa ne olur Ay görkemmm inan koptum yani intkam biraz acılı olmuş ama hak etmiş yaaaa:))))
| | |
| | #7 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beyler sokakta bir kız size laf atasa ne olur Alıntı:
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beyler sokakta bir kız size laf atasa ne olur |
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 59 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beyler sokakta bir kız size laf atasa ne olur |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beyler sokakta bir kız size laf atasa ne olur gorkem arkadasın ıyı yapmıs kız hakketmıs ben olsam daha kotusunu yapardım ![]() |
| | |
| | |