![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Beyler sokakta bir kız size laf atasa ne olur" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: toprak81 ´isimli üyeden Alıntı gorkem arkadasın ıyı yapmıs kız hakketmıs ben olsam daha kotusunu yapardım Kızın orada düştüğü o durumdan daha kötü ne durum olabilir ki :) Bütün kampüstekilere ..."
| Anketimiz: Aşk için ölmeli aşk o zaman mı aşk.. | |||
| Evet | | 4 | 23,53% |
| Hayır | | 8 | 47,06% |
| Kararsızım | | 3 | 17,65% |
| Diğer (belirtiniz) | | 2 | 11,76% |
| Katılımcı sayısı: 17. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Rep Gücü: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beyler sokakta bir kız size laf atasa ne olur Kızın orada düştüğü o durumdan daha kötü ne durum olabilir ki :) Bütün kampüstekilere rezil oluyorsun. Onlarda arkadaşlarına onlarda arkadaşlarına derken baksana buraya kadar geldi kızın rezilliği :D |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beyler sokakta bir kız size laf atasa ne olur Sen varya sen çok kötüsün toprak bunu sana söyleyen oldumu :))))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #13 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beyler sokakta bir kız size laf atasa ne olur Kızda o zaman daha iyi anlamıştır artık insanıda psikolojisinide, intikam hırsının insalara neler yaptırabileceğinide:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #14 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Rep Gücü: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beyler sokakta bir kız size laf atasa ne olur Alıntı:
| |
| | |
| | #15 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Rep Gücü: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beyler sokakta bir kız size laf atasa ne olur Genelde bu kadar yaratıcı değildirde nasıl oldu bende anlamadım :) Bozuk saat hikayesi gibidir arkadaşım :) Ben senin kolay kolay bu duruma düşeceğini hiç sanmıyorum hatta ihtimal bile vermiyorum :) Eğer öyle bir durum olursa acırım kıza zaten :) |
| | |
| | #16 |
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beyler sokakta bir kız size laf atasa ne olur Çok kötüsün toprak benim bitanemi kendine uydurma:))))) uyma ona görkem..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #17 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Beyler sokakta bir kız size laf atasa ne olur motosiklet ü<erindeyken çok laf atıyorlar ama dikkate almıyorum..
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki Konu SGOR tarafından (18-03-2008 Saat 01:45 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #18 |
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beyler sokakta bir kız size laf atasa ne olur Karizma başka bir şey yaaaa:)))))))))))
| | |
| | #19 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Rep Gücü: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beyler sokakta bir kız size laf atasa ne olur Alıntı:
| |
| | |
| | #20 |
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beyler sokakta bir kız size laf atasa ne olur Ayyyy gerçektenmi ......
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |