![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "şu Anki Ruh Haliniz Nedir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sevinçli:) Peki sizin ruh haliniz ne?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: çorum
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Sevinçli:) Peki sizin ruh haliniz ne?
__________________ GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİĞİ GÜN BİTMİŞTİR BEN GİDENİ DEĞİL GİDEN BENİ KAYBETMİŞTİR!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şu Anki Ruh Haliniz Nedir? benım su ankı ruh halım henuz bellı degıl sedece gozlemlıorum su an ![]() |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 126 ![]() ![]() | Cevap: şu Anki Ruh Haliniz Nedir? yorgun,üzgün,bunalımdayım galiba :s |
| | |
| | #5 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: şu Anki Ruh Haliniz Nedir? Alıntı:
ayrıca ben senin yerinde olsam bol bol annenin yapmış oldugu yemekleri ye kilo aldım diyede korkma üniversiteyi kazandıgın zaman otomatikten aldıgın kiloları vereceksin ... | |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: şu Anki Ruh Haliniz Nedir? tedirgin çünkü akşam arkadaşlarla toplanacaz da... |
| | |
| | |