![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Erkekler kadınların ne dediğini anlamazlar.." başlıklı konu görüntüleniyor, "[ alıntı..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Erkekler kadınların ne dediğini anlamazlar.. [ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler kadınların ne dediğini anlamazlar.. Ayy oldüm gülmekten selinammm ellerine sağlık mesajı almışlardır herhalde erkekler ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler kadınların ne dediğini anlamazlar.. ![]() ![]() saol ya sayende gulduk burdan da su ana fıkırı cıkarabılırız kadınlar bazen ıse yarayabılır ( bazen guldurebılırler ) saygılar ![]() |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler kadınların ne dediğini anlamazlar.. Doğangüneş inş alırlar mesajı biz kadınlar böyle iyi niyetliyiz canım işte bizzzz ![]() |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler kadınların ne dediğini anlamazlar.. Toprak sen iyimiisn ilk defa güzel bişey söyledin hasta falan değilsin dimi şaka bi yana tşk ederim dostum :)))) |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler kadınların ne dediğini anlamazlar.. saol bomba gıbıyım bugun kendı kendıme soz verdım kımseye satasmıycam ![]() |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler kadınların ne dediğini anlamazlar.. Özelliklede bana sataşmıyorsan valla iyi değilsin sennnn :))) |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler kadınların ne dediğini anlamazlar.. bugunluk boyle ıdare et yarın telafı ederız bıraz y unum bugun ii forumlar saygılar hurmetler![]() |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler kadınların ne dediğini anlamazlar.. Asla olmaz sen böle iyisin dostum bi daha tartışmayalım.. |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler kadınların ne dediğini anlamazlar.. bakarız .............. |
| | |
| | |