![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Erkekler kadınların ne dediğini anlamazlar.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu erkekler ne anlayışsızlar ya, adamı uyarıyorsın hem anlamıyor, hemde cadı oluyorsun, ama adam şimdi demiştir bu cadı olduğu için karşıma birden beygir çıkardı filan diye:)..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler kadınların ne dediğini anlamazlar.. Bu erkekler ne anlayışsızlar ya, adamı uyarıyorsın hem anlamıyor, hemde cadı oluyorsun, ama adam şimdi demiştir bu cadı olduğu için karşıma birden beygir çıkardı filan diye:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler kadınların ne dediğini anlamazlar.. Yok ya o kadarda demezler hımmmm derlermi sence onairci |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler kadınların ne dediğini anlamazlar.. Belli olmaz abla, erkek bunlar, her şeyi derler, birde böyle bayanları suçlarlar
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler kadınların ne dediğini anlamazlar.. Senimi kıracam kızz valla derler:))))) |
| | |
| | #15 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler kadınların ne dediğini anlamazlar.. |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler kadınların ne dediğini anlamazlar.. toprak81in yazılarında evet hep gülme var benimde dikkatimi çekmiştir, mutlu biri, iyide bu onu kişiliği, neşeli biridir kendisi:)
| | |
| | #17 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler kadınların ne dediğini anlamazlar.. Arkadaşlar sohbet,muhabbet bolümümüz var.İstiyorsanız orada devam edin muhabbetinize.Lütfen konuyla ilgili yorum yapın.Teşekkürler:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #18 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Erkekler kadınların ne dediğini anlamazlar.. ellerine saglık muhteşemdi ... ![]() gülmekten karnıma ağrılar girdi... ![]() |
| | |
| | #19 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler kadınların ne dediğini anlamazlar.. |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler kadınların ne dediğini anlamazlar.. Lütfennn konu hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim arkadaşlar.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |