![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "üstteki üye sanatçı olsa???????" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar, üstteki üye sanatçı olsa kime benzetirdiniz?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 166 Rep: 16340 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | üstteki üye sanatçı olsa??????? arkadaşlar, üstteki üye sanatçı olsa kime benzetirdiniz?
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 166 Rep: 16340 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üstteki üye sanatçı olsa??????? hadi başlayalım.....................................
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üstteki üye sanatçı olsa??????? Üsteki üye kalbmde o kadar değişik bir yerdeki inanın kime benzeteceğimi şaşırdım harika bir sesi var harika bir kalbi dünyalar tatlıısı arkadaşım benimmm... |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 166 Rep: 16340 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üstteki üye sanatçı olsa??????? yüreği temiz değerlerini taşıyan özüne kendine hasletlerine sahip çıkan arkadaşım benim kalemi ve dili güzel arkadaşım halide edip adıvar gibi türk edebiyetında silinmez izler bırakacaksın sen seni seviyorum
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üstteki üye sanatçı olsa??????? forumda seste çıkıyor mu? bundan sonra bilgisayarımda bu forum açıkken konuşmamak lazım herkes duyuyorsa :)) nerden anladın sesi güzel olduğunu :) |
| | |
| | |