![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "En Değer Verdiğiniz 3 Şey" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yasamınızda en deger verdıhınız 3 sey nedir¿ ben baslıorum para para para ( saka tabıkı :) )..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En Değer Verdiğiniz 3 Şey Yasamınızda en deger verdıhınız 3 sey nedir¿ ben baslıorum para para para ( saka tabıkı :) ) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 139 Rep: 13697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Değer Verdiğiniz 3 Şey Sağlık dostluk veeeee en önemlisi sadakat:)))) Tamam AŞK AŞK AŞK oldumu şimdi dostum: Konu Selinamm tarafından (09-03-2008 Saat 04:43 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: En Değer Verdiğiniz 3 Şey Sağlık,mutluluk ve arkadaşlık... |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Değer Verdiğiniz 3 Şey cok sıradan olmus |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Değer Verdiğiniz 3 Şey sheytan gs demessen sasardım zaten gercı yoksun ama kulakların cınlasın ıstedım |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Değer Verdiğiniz 3 Şey Sevdiğim, sevgilim, sevgilim ile hayatımız:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Değer Verdiğiniz 3 Şey Ailem,Sevdiğim,Dostlarım
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| | #10 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: En Değer Verdiğiniz 3 Şey |
| | |
| | |