![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Bİldİn / Bİlemedİn ??" başlıklı konu görüntüleniyor, "çukulata evetde şeker için aynısını söleyemicem :) alttaki üye düğünlere gitmeyi cok seviyor??..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Rep Gücü: 2 ![]() ![]() | Cevap: Bİldİn / Bİlemedİn ?? çukulata evetde şeker için aynısını söleyemicem :) alttaki üye düğünlere gitmeyi cok seviyor?? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #32 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bİldİn / Bİlemedİn ?? Hiçte sevmem:) Alttaki üyede, 20li yaşlarda:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #33 |
Rep Gücü: 2 ![]() ![]() | Cevap: Bİldİn / Bİlemedİn ?? evet bildin :) alttaki üyede pendikten :D |
| | |
| | #35 |
Rep Gücü: 2 ![]() ![]() | Cevap: Bİldİn / Bİlemedİn ?? yok kuzucum yaa sevmiom alttaki kumpir seviyor :) |
| | |
| | #37 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Eskişehir Merkez
Rep Gücü: 2 ![]() ![]() | Cevap: Bİldİn / Bİlemedİn ?? öyle sayılırım heralde :) alttaki üye en ufak bişeye hemen kızan biri |
| | |
| | #38 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bİldİn / Bİlemedİn ?? |
| | |
| | #39 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Bİldİn / Bİlemedİn ?? keşke olsaydım alttaki üye şuanda sıkıntıdan patlıyor |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |