![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Bİldİn / Bİlemedİn ??" başlıklı konu görüntüleniyor, "O zaman bu kesinlikle ben değilim :) Test çözmekden nefret ediyorum :D Alttaki üye sevgi dolu birisi mi aceba :)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bİldİn / Bİlemedİn ?? O zaman bu kesinlikle ben değilim :) Test çözmekden nefret ediyorum :D Alttaki üye sevgi dolu birisi mi aceba :) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bİldİn / Bİlemedİn ?? evet insanları hayvanları doğayı çok severim. hele çocukları bayılırım onlara :) alttaki üye yemek yapmayı çok mu seviyor aceba? |
| | |
| | #23 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bİldİn / Bİlemedİn ?? Mutfağı severim ama yemekten pek anlamam daha çok yapana yardım ederim, ama pek hevesliyimdir:) Alttaki üyede ailesine çok düşkündür:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #24 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bİldİn / Bİlemedİn ?? evet ailem herşeyden önce gelir. alttaki fırsatı olsa bütün gün alışveriş yapar :) |
| | |
| | #25 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: SİNOP/ÜSKÜDAR/KADİKÖY Yaş: 18
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bİldİn / Bİlemedİn ?? hayır nefret ediyorum alışverişten buna neden olanda annemin küçüklükten beri beni eşyaları taşımam için pazara götürmesi iyy kuyruk gibi bi oraya bi buraya iğrenccc. ![]() Alttaki üyede cadılık varmı acaba?
__________________ Özenti olma özenli ol düzgün TÜRKÇE KULLAN!!!! MURAT TANRIÖVER |
| | |
| | #26 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bİldİn / Bİlemedİn ?? İşte ben cadının bizzat kendisi oluyorum:) Alttaki üyede forumu çok seviyor:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #27 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bİldİn / Bİlemedİn ?? aaaaaaaaaaaaaa nerden bildin, bunu kimseye söylememiştim :) alttaki üye evinde bir kuş besliyor :: |
| | |
| | #28 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bİldİn / Bİlemedİn ?? hayırr bir zamanlar bir balığıımız vardı ama şimdi yok. açıkcası evde hayvan beslemeye karşıyım ben sevmiyorum. ama dışarda severim özellikle atları ve kuzuları. |
| | |
| | #29 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bİldİn / Bİlemedİn ?? pardon unuttum. alttaki üye oburun birisi mi??? |
| | |
| | #30 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bİldİn / Bİlemedİn ?? Hiçte değiliim:) Ama alttaki üye, çok şeker seviyor:)
| | |
| | |