![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Bİldİn / Bİlemedİn ??" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bildin herkese iyi arkadaş olmaya çalışırım.Alttaki üye kraliçemi acaba?:)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 339 Rep: 33581 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bİldİn / Bİlemedİn ?? Bildin herkese iyi arkadaş olmaya çalışırım.Alttaki üye kraliçemi acaba?:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 499 Rep: 48958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bİldİn / Bİlemedİn ?? bilmemki birileri oyle yakıştırıyor ama... ![]() Acaba alttaki üye çokmu güzel ne çok güzel gülüyorda..
__________________ |
| | |
| | #13 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 339 Rep: 33581 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bİldİn / Bİlemedİn ?? Uf ayrılamıyom valla evet gülüşümü beğenirler bildin. Alttaki üye neşelimi acaba?
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Bİldİn / Bİlemedİn ?? güzel olurdu ama nerde alttaki üye sevecen midir? |
| | |
| | #16 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bİldİn / Bİlemedİn ?? evet bildin :))sevecen tarafım vardır. altta ki üye korkak mı acaba? |
| | |
| | #17 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bİldİn / Bİlemedİn ?? Hayır. Ama alttaki üye cep telefonunu elinden hiç düşürmeyen biri:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #19 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bİldİn / Bİlemedİn ?? Evet ya ayırmayın beni pcemden:) Alttaki üyede artık her şeyi boş vermeye başladı:s
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #20 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Bİldİn / Bİlemedİn ?? yokk yaaa kuzenim bahanesile oturdum zaten annemde kızıo :D Görkemle yarıs yapıos ben 2haftada 3000 soru cözdüm :D alttaki test cözmeyi seviyo :) |
| | |
| | |