![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Alttakine İş Yaptır..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Hm, bir dahakine söz gelirim bende sana yardıma:) Alışverişe gelirim neden olmasın, hem alışveriş yapar hem gezeriz:) Alttaki üyede biz gelene kadar bize yemek hazırlasın:)..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alttakine İş Yaptır... Hm, bir dahakine söz gelirim bende sana yardıma:) Alışverişe gelirim neden olmasın, hem alışveriş yapar hem gezeriz:) Alttaki üyede biz gelene kadar bize yemek hazırlasın:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #23 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alttakine İş Yaptır... tabiki neden olmasın sende bana börek içli köfte ve baklava açarsan.. altaki hadi bakalım bulaşık yıkamaya..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #24 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alttakine İş Yaptır... tamam yıkadım bile.Alttaki yorgunluk kahveleri senden
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #25 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Alttakine İş Yaptır... |
| | |
| | #26 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 3
Cinsiyet: Rep Gücü: 318 Rep: 31518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alttakine İş Yaptır... kahvaltı hazır şimdi hafta sonu temizliği yapılacak elektrikli süpürgeden başlayalım
__________________ |
| | |
| | #27 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 38 Rep: 3664 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alttakine İş Yaptır... Ev Temizlendi Komutanım ![]() Yaww Bana Bi Çay Kapıp Gelsene ![]()
__________________ http://www.supermeydan.net/forum/ima...ine=1216005007 |
| | |
| | #28 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alttakine İş Yaptır... Demlikle yanında afiyet olsun doya doya iç Arkadaş yerime 15 gün işe sen gidermisin.Valla tatile ihtiacım var |
| | |
| | #29 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alttakine İş Yaptır... tatil icinse planlar neden olmasin gittigin onbes gun icin iyi bi eglence isterim... sayin...uyumam icin biseyler onerirmisin(ninni,kuzu saymaca,icki,muzik dinlemek,film izlemek,nette sorf yapmak,gozumu kapatip dinlendirmek denenmistir...:)
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #30 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alttakine İş Yaptır... bence yatararak kitap oku birazdan gözlerinin ağırlaştığını kitabının kalan sayfalarının bir öneminin kalmadığını anlayıp pikeni yavaşça üstüne çekip güzel bir uyku çekeceksin...ii uykular sana:) lüfen benim için çalışacak adımı kirletmeyecek bir vatandaş aranıyor:)) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |