![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Alttakine İş Yaptır..." başlıklı konu görüntüleniyor, "olur temizlerim, yapmadığım şey değil, küçükken kuran kursuna gittiğimizde ellerimize bezleri alıp silerdik :) en zevkliside bahçesini hortumla yıkamaktı. bütün arkadaşlar bir birimizn üstüne su atardık baştan aşağı hepimiz sırılsıklam ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alttakine İş Yaptır... olur temizlerim, yapmadığım şey değil, küçükken kuran kursuna gittiğimizde ellerimize bezleri alıp silerdik :) en zevkliside bahçesini hortumla yıkamaktı. bütün arkadaşlar bir birimizn üstüne su atardık baştan aşağı hepimiz sırılsıklam olurduk. alttaki de oturup dublör filmini seyrettsin :) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Rep Gücü: 2 ![]() ![]() | Cevap: Alttakine İş Yaptır... bugün 2film izledim üst üste onuda izlerim :) alttaki çamaşırları elinde yıkasın :) |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Rep Gücü: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alttakine İş Yaptır... başkasına yıkatsam olmaz mı ? bilgisayarına format at |
| | |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Rep Gücü: 2 ![]() ![]() | Cevap: Alttakine İş Yaptır... yapma kuzum yaaa :( alttaki sende camları sil :) |
| | |
| | #16 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alttakine İş Yaptır... en sevdiğim iş neden olmasın annem)))) hım bu arada bizim kızlar klavyeyi batırmış çok zor temizlenir alttaki bu görev senin çabuk gel... |
| | |
| | #17 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Rep Gücü: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alttakine İş Yaptır... komprosörüde yeni almıştım klavye temizlemeye bire bir olur altdaki en yakın zamanda bir hasta ziyareti yap
__________________ |
| | |
| | #18 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alttakine İş Yaptır... Hasta ziyaretimi bak ben gecen hafta yaptim onu.. Tamam bu hafta cok calistim ev berbat gel sende evi temizle...
__________________ |
| | |
| | #19 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alttakine İş Yaptır... Nil@y abla, eğer küçük ise olabilir ama çok büyük bir ev ise alttaki üyeye devir ediyorum bu görevi:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #20 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alttakine İş Yaptır... Canim ne kucuk ne buyuk ama kiyamam sana ben temizledim biraz once..Simdi onairci gelsin benimle alisverise ciksin arkadas olsun bana..
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |