![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Üsttekiyle aynı evde kalsan....?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Üsttkiyle Aynı Evde Kalsanız Neler olurdu ...? Benden başlıyalım..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Üsttkiyle Aynı Evde Kalsanız Neler olurdu ![]() ...?Benden başlıyalım ![]()
__________________ HeRqes AyNı HaYaTTa KenDini BirŞey SaNma...! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 33797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Ben kalıyorum arada seninle tavsiye etmem.Süpürgesiz cadı ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Cadı Sana Benzer Pek İyi Bişey Deil Bu Üsttekiyle Kalmak Konuşa Konuşa Yiyip Bitirir Seni ![]() ![]()
| | |
| | #4 |
| Banned | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Benim için farketmez.Nasıl olsa bana ayak uyduracaktır.İddialı olabilir ama beni bilen bilir.Gayet hoş zaman geçirebilirim.Hemde herkesle.... |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Erkeklerle Aynı Evde Kalmam ![]()
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Herhalde Basketbol oynamaya götürür idim.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #7 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 33797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Aman goturme karizma yeteri kadar sırık oldu zaten.Birde basketbola giderse kapılardan geçemez ![]() ![]() Evi temizlettirirdim ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #8 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Ben çok iddialıyım kim olursa olsun iyi geçinirim ama erkeklerle aynı evi paylaşmadım ve paylaşmamda sakın yalnış anlaşılmasın erkek arkadaşlarım çoğunluktaaa... |
| | |
| | #9 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Alıntı:
gercı ıkımız aynı evde kalamayız mumkunatı yok kessın ılk bır saat ıcınde kavga ederız![]() | |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? |
| | |
| | |