![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Üsttekiyle aynı evde kalsan....?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Parti Verirdik,Dans Ederdik,Kopardık Kısaca..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #81 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3375 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Parti Verirdik,Dans Ederdik,Kopardık Kısaca ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #83 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: Samsun Yaş: 23
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5266 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? evi bi guzel temizletirdim peşine bi bulaşık yıkatırım bide yemek yaptırırım akşamda bi çay koyar bide sigara alır mıusır felanda patlşatır h gel keyfim gel :D
__________________ Öğrencilere yardım etmeyi seven bonkor insanlar varsa aramızda bana para gönderebilirler :D bilakiz bir numara öğrenciyim :D |
| | |
| | #84 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 6010 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? vazgecilmez bi uclu kurardik valla...raki balik meze...yok ole ev temizligi cam silmeler dunya yi ben mi kurtaracagim is yapip..:) calsin sazlar donsun kahkahalar hayat baska turlu gecmiyor..firar serbest istemeyen ceker gider :)))(alintidir bu firar hak yemeyelim)...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #85 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5266 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? çenesi düşük biri anca s bet ederdik herhalde :D
__________________ Öğrencilere yardım etmeyi seven bonkor insanlar varsa aramızda bana para gönderebilirler :D bilakiz bir numara öğrenciyim :D |
| | |
| | #86 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 112 Rep: 11097 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? pusucukurt yas ıtıbarı ıle benden kucuk oldugundan sanırım bı agbı olarak nasıhat verır ıdım. Tabı rakı sofrasında. Rakı dedımde ozledım ıcmeyı :(
__________________ |
| | |
| | #87 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5266 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? ben içmiyorum ama yaa:D içsemd ebi viski bi votka gerisini kaldıramam ben :D anlaşılan hizmeti ben edecem :D
| | |
| | #88 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 112 Rep: 11097 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Ben mı hızmet edıyım :)
__________________ |
| | |
| | #89 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5266 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? yok ben ederim abim :D
| | |
| | #90 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 112 Rep: 11097 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Aferın :) Hadı hazırla bakıyım sofrayı, mangalı felan yak :)
__________________ |
| | |
| | |