![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Üsttekiyle aynı evde kalsan....?" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben evde kaldığım kişiye ilk önce tavla oynamayı öğretirdim :)..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #71 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? ben evde kaldığım kişiye ilk önce tavla oynamayı öğretirdim :) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #72 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: SİNOP/ÜSKÜDAR/KADİKÖY Yaş: 19
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Ben biliorm tavla oynamayı:d o yüzden pek bi sorun yaşamayız heralde
__________________ Özenti olma özenli ol düzgün TÜRKÇE KULLAN!!!! MURAT TANRIÖVER |
| | |
| | #73 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? ii olur nette oynamaktan sıkıldım ya.. bilgisayar mühendisiyim demişssin öğrenci misin? afrodisiak |
| | |
| | #74 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: SİNOP/ÜSKÜDAR/KADİKÖY Yaş: 19
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Mühendis değiliz daha ya:d nerde bizde o günler Meslek lisesi çıkışlıyım sadece bilgisayar öğretmeni falan olabiliyorum. Muhendis olmam neredeyse imkansız. Şuan öss ye hazırlanıyorum kardeş bu arada eyvallah bilgisayardanda oynayabiliriz tavla:d
__________________ Özenti olma özenli ol düzgün TÜRKÇE KULLAN!!!! MURAT TANRIÖVER |
| | |
| | #75 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 126 ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? bi merve daha geldi :) üsttekiyle aynı evde kalsam test cözerdik :D |
| | |
| | #76 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? su sıralar aynı evde kalıoz habire test cözüyoruz :) testsiz günlerdede film izlioruz,voleybol oynuoruz,müzik dinleyip cosuyoruz,dertlesiyoruz,aglıyoruz,dalga geciyoruz hayatla :) |
| | |
| | #77 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 126 ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? |
| | |
| | #78 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 38 Rep: 3664 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? ![]() Yastık Savaşı Yapardık![]()
__________________ http://www.supermeydan.net/forum/ima...ine=1216005007 |
| | |
| | #79 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Senınle Aynı Eevde Kalsak Sana Yemek Yapardım Sohbet Ederdık Sonra Sayı Sayıp Yatardık :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |