![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Üsttekiyle aynı evde kalsan....?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ok senden ama benim vaktim doldu gitmem lazım.Bi öpücükte benden sana arkadaşım cadıyada gelsin altın kızlar gibi olduk yahu:)..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #61 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Ok senden ama benim vaktim doldu gitmem lazım.Bi öpücükte benden sana arkadaşım cadıyada gelsin altın kızlar gibi olduk yahu:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #62 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Hiç sorma kız ...tamam hadi işe gitmeden once sabah kahvesi evde unutma:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #63 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Ok unutmam sabah kahvesine gelirim sonra bende yaparım sana kahve ayıptır söylemesi güzel yaparım kahveyi hemde bol köpüklü,hadi iyi akşamlar kraliçe:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #64 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Tamam canım bende yanına kurabiye yapıyım ozaman:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #65 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Değerli üye arkadaşlarım, özellikle doğangüneş hanımefendi bu hafta da sizlerin kahve ikram ve muhabbetinize takıldım ve kahveyi, muhabbeti severim, başta dostluk kahveniz olması dileğiyle böreğinize de ortak olmak isterim, bu arada eski dost üye gülüm isimli arkadaşımda bir esti bana bunu ancak yapacağı kahve veya börekle affettirebilir haberi olsun. İyi forumlar. Not:Benim belkide farklı yönüm, Gülüm isimli üye arkadaşla eskiden beri tanışırız ama, sadece "Gülüm" yazmaktan imtina ettiğim için ekli yazıyorum mazur görsün. |
| | |
| | #66 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 3
Cinsiyet: Rep Gücü: 318 Rep: 31518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? kızlar herkes bana gelsin erkeklerle ev filan paylaşılmaz hadi kaynatıcaz sabaha kadar çabuk olun
__________________ |
| | |
| | #67 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Canım ben geliyorum aç kapıyı hadi kızlar çabuk olunnn ... |
| | |
| | #69 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 38 Rep: 3664 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Ödev Yapardık........ ![]() ![]() : Cachondon:
__________________ http://www.supermeydan.net/forum/ima...ine=1216005007 |
| | |
| | #70 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Alıntı:
Kahfeye gelince memnuniyetle ikram ederim bak bu akşam sana nasipmiş:Entusiasmado:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |