![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Üsttekiyle aynı evde kalsan....?" başlıklı konu görüntüleniyor, "cok tıtız bırı olarak ben de hergun temızlık yapardım..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #41 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Rep Gücü: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? cok tıtız bırı olarak ben de hergun temızlık yapardım |
| | |
| Sponsored Links |
| | #42 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Rep Gücü: 2 ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Hadi yene iyisiniz çamaşırları asmak benden ama yıkayamam haberiniz olsun... |
| | |
| | #43 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? O zaman eve çamaşır makinası alırız bende çamaşırları günlük atarım. Aman dikkat iç çamaşırlarımız ayırlalım ( hani makinadan çorabımı çıkarır iken Sütyen gelmesin elime ) |
| | |
| | #44 |
Rep Gücü: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? sıze hergun mıısır patlatırım bırayla ıyı gıdıo |
| | |
| | #45 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Bira içmem bende evde bira içenlerin herün pisliklerini temizler idim. Malum insan sarhoş olunca kendiniz bilmez bir şekilde sağı solu kirletebiliyor
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #46 |
Rep Gücü: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? neysekı ben bıra yı su nıyetıne ıcıorum ıcın rahat olsun... zaten ıckıyı genelde bayan arkadaslarla ıcıorum onlr en azından sapıtmıo. sıze her gun olmasa da arada bır mangalda balık yapardım tabıkı rakıyla |
| | |
| | #47 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Ben üstteki üye ile aynı evde kalsam anlaşabileceğimi düşünüyorum:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #48 |
Rep Gücü: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? hele sukur tesekkur ederım bende senın elını sıcak sudan sohuk suya sokmazdım |
| | |
| | #49 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Eldiven mi alırdın yoksa bana ![]() Yok yok anlaşırız, bende sana istediğin yemekleri yaparım
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #50 |
Rep Gücü: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? kımse kusura bakmasında mutfgıma kımseyı sokmam yemek benım ısım solemesı ayıp ama mutfagın kapısından ızleyebılırsınız |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |