![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Üsttekiyle aynı evde kalsan....?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ne hakemi arkadaşlar?:Entusiasmado:..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Ne hakemi arkadaşlar?:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #32 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Arkadaşlar, Kusura bakmayın ama cidden konu dağılmadı mı sizce? Ben yine toparlamak adına bir hamle daha yapayım. Üstteki ile aynı evde olsam menemen yapardım |
| | |
| | #33 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? hakem ıste sıyah ları gıycen bıde duduk sana |
| | |
| | #34 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? |
| | |
| | #35 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? hadi arkadaşlar benim de bugün hamaratlıgım üzerimde size çayı toprak yapıyomuş bende börek açardım size... |
| | |
| | #36 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Arkadaşlar lütfen konuyu dağıtmayın ve flood yani arka arkaya mesaj çekmeyin.Unuttuğunuz cümle varsa edit tuşu var altta.Lütfen konuya donün.Sohbet muhabbet bolümü Yeni sohbet bölümüburası.:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #37 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Karakarizma pardon konuyu dağıtım galiba birden ne bileyim öyle yazmak geldi içimden neyse siz devam edin :)))))) |
| | |
| | #39 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? bende bulasıkları yıkardım hemde hergun |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |