![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Üsttekiyle aynı evde kalsan....?" başlıklı konu görüntüleniyor, "o coook zor :D üsttekiyle aynı evde kalsam salon sarı-kırmızı olurdu :D..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #91 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? o coook zor :D üsttekiyle aynı evde kalsam salon sarı-kırmızı olurdu :D
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #92 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? sen öyle san :D bence en güzel vakitler süpermeydandayken gecerdi :D üsttekiyle aynı evde kalsam ona sürekli GS tezahüratları ve marsları dinletirdim :)
__________________ |
| | |
| | #93 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? üstekiyle aynı evde kalsam evden atılırdık :))) iki galatasaraylı bir araya gelirse ortalık yıkılır...(coşku kanımızda var)
__________________ seni çok özlüyorum gece gözlüm |
| | |
| | #94 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Futboldan anlamadığım ve taraf olmadığım için kendisinin yaptığı gürültüyü manalandıramazdım. Ve muhtemelen tartışırdık ve ben kendisini terliklerimle mıhlardım :P
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #95 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? üsttekiyle aynı evde kalsak futbol meraklısı olurdu hatta belki fanatik :)
__________________ |
| | |
| | #96 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Eskişehir Merkez
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Birbirimize şarkı söylerdik kesin daha doğrusu o söylerdi ben dinlerdim |
| | |
| | #97 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? |
| | |
| | #98 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Üsttekiyle aynı evde kalsan....? Alıntı:
cocukluguna inerdik :D psikologu olurdum :) belki anlatacak seyleri vardır :p
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |