![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Seni Sen Yapan Özelliğin Nedir...?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Konunun Başlığındanda Anlaşıldıgı Gibi Sizi Siz Yapan Sizi Başkasından Ayıran Özelliğiniz veya Özellikleriniz Ne...? Herkesin Kendisini Kendi Yapan Bir Özelliği Vardır......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konunun Başlığındanda Anlaşıldıgı Gibi Sizi Siz Yapan Sizi Başkasından Ayıran Özelliğiniz veya Özellikleriniz Ne...? ![]() Herkesin Kendisini Kendi Yapan Bir Özelliği Vardır... ![]()
__________________ HeRqes AyNı HaYaTTa KenDini BirŞey SaNma...! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 348 Rep: 33877 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seni Sen Yapan Özelliğin Nedir...? Hırsım,azmim,inadım...
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seni Sen Yapan Özelliğin Nedir...?
__________________ HeRqes AyNı HaYaTTa KenDini BirŞey SaNma...! |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seni Sen Yapan Özelliğin Nedir...? Doğrucu,doğal,ve en önemlisi kendimim yapmacık değilim:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seni Sen Yapan Özelliğin Nedir...? Kendime güvenim ve her şartta ayaklarımın üzerine sağlam basabilmem.. ![]()
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12042 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seni Sen Yapan Özelliğin Nedir...? Mücadele ruhum,sevgim,kendimle barışık olmam...Hayata doğru bakmakla alakalı bir durum ve kendinizi bu hayatın neresinde hissettiğinizle. Ben kendimi hayatın tam ortasında hissettiğim zaman güçlüyümdür...Ve iste o zaman ben, " ben" olurum... |
| | |
| | #7 | |
| Banned | Cevap: Seni Sen Yapan Özelliğin Nedir...? Alıntı:
Gerçek aşk ve sevgiyi bulabilmek ve insanlara bu iki önemli değeri anlatabilmek,yaşatabilmek,aşılayabilmek için yaşarım.Doğalım.Ben buyum, işine gelirse diyen insanlardanım.Bu yapım her zaman başıma dert olmuştur.Ve her ortamda beni olduğum şekilde kabul etmişlerdir.Gerçek aşk ve sevgiyi bulamazsam eğer, o gün ben ölürüm işte... | |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Seni Sen Yapan Özelliğin Nedir...? Beni Ben Yapan Özeliğim?... yalancı olmayaşım, dogal olmam, etrafımdaki insanlara uyum saglamam,bildigimi karşımdaki insana aktarabilmem, insanlara dinleyip elimden geldigince onları anlamaya çalışmam, insanlarla kolay iletişim kurmama ragmen onlarla tam olarak güvenmem ve aradaki mesafeyi hep korumam... |
| | |
| | #10 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seni Sen Yapan Özelliğin Nedir...? "Onairci"yim, bunu bilen bilir, bu bir ayrıcalık ![]() Aşığım:) LeyLa'da derler ![]() Hem şımarık, deli ve çok cadıyım , hem de sessiz, sakin biriyim ve de çok kırılgan.![]()
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | |