![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Sevdiğiniz İnsanın Geçmişi önemlimidir ( tartışma konusu)" başlıklı konu görüntüleniyor, "bence çok da önemli değildir.Çünki insan geçmişinde yaptığı bazı hatalardan gelecekte de sorumlu tutulamaz. Ha bilirsin öğrenirsin ama geçmişi ile bi insanı yargılayamazsın.çünki geçmişte yapılan bişey geçmişte kalmıştır aynısının tekrarlanacağı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: konya Yaş: 26
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 31 ![]() | Cevap: Sevdiğiniz İnsanın Geçmişi önemlimidir ( tartışma konusu) bence çok da önemli değildir.Çünki insan geçmişinde yaptığı bazı hatalardan gelecekte de sorumlu tutulamaz. Ha bilirsin öğrenirsin ama geçmişi ile bi insanı yargılayamazsın.çünki geçmişte yapılan bişey geçmişte kalmıştır aynısının tekrarlanacağı düşünülemez diye düşünüyorum... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sevdiğiniz İnsanın Geçmişi önemlimidir ( tartışma konusu) kismen onemlidir,ailelerimizin genelde kizoglan kiz alma olayi mantiklidir, kadin ilk erkegine alisir.Ilk acilis o kadar onemlidir ki bunu unutmaz,zorbalik o anda belli olur,ve iliskinin kaderini belirler,daha sonra para ve huyu daha onceki hayat sonrakini etkiler. sirf bir kadinin gecmis hayati yuzunden bosanan erkekler vardir, ortada bir cikar varsa evlenip bosanma olayini kadinlar daha iyi kullanabilir,yasalar koylu kirsal kadini korumak icin ciktiysa da bunu en cok isine gelenler kullanir.yasalar onunde kadin erkekten daha ustun tutulmustur -ezilme ve namusun bedeli dusunulerek.sirf gecmisinden kacmak icin erkek kullananlar da vardir. bu aliskanlik bile olabilir. kendi cinselliginin cekiciligini farkettigi anda kullanabilme cesareti ailede aldigi disipline baglidir,ve bu onu yetistiren anne nin disiplinidir, hickimse annesine kotu dedirtmez hayat bir maceradir, insanin onune kimin cikacagi belli olmaz, bir insan Tovbe edip aniden butun gunahlarini geride birakabilir, onemli olan kabullenebilmektir ,Herseye ragmen kabullenmek te bir erdemdir,o adam buyuk adamdir,o kadin buyuk kadindir, Gecmisi karanlik olan bircok insan bugun cok mutlu yasiyor olabilir, Kirlilik gecmisin kotu olmasi erkekler icin de gecerlidir. erkegin tecrubeli olabilmesi,kadin ruhundan anlamasi, baska kadinlarla cikmasiyla olur, ancak tersi de dusunuldugunde Kirlenmemek mumkun degil. en iyisi belki de herseye ragmen tovbe edip evlenmektir.unuttugumuz bircok gunah olabilir. insanlari herseyiyle sevmektir, sevmek katlanmak demektir. |
| | |
| | #13 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sevdiğiniz İnsanın Geçmişi önemlimidir ( tartışma konusu) Alıntı:
Şimdi ise erkek arkadaşımın geçmişini biraz biliyorum ve ona güvenemiyorum:( İkiside önemli.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 13 ![]() | Cevap: Sevdiğiniz İnsanın Geçmişi önemlimidir ( tartışma konusu) çamağacıosman olarak söylüyorum; dün dündür bugün bugündür, yarın bugünden sonradır... |
| | |
| | #15 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Sevdiğiniz İnsanın Geçmişi önemlimidir ( tartışma konusu) Bence önemli değildir ama şöyle.Eğer gerçekten seviyorsam ve beni gerçekten sevdiğine eminsem.Ben bu söylediklerime emin isem, sadece ileriye bakarım
__________________ |
| | |
| | #16 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Sevdiğiniz İnsanın Geçmişi önemlimidir ( tartışma konusu) Geçmisi dolayısı ile güven problemi yaşamanız bence aşkınızı zedeleyebilir.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #17 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Sevdiğiniz İnsanın Geçmişi önemlimidir ( tartışma konusu) bence geçmişini bilmeyen geleceğini göremez tabii ki geçmiş çok önemli unutulsa bile bir gün nostalji olur ve karşına çıkar geçmişten kimse kaçamaz çünkü geçmişte yaptığın her şey geleceğe yatırımdır
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |