![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Asla yapmam dediğiniz 3 şey?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba Arkdaşlar, Başlıyoruz Buyrun Hoşgeldiniz. Paylaşım ve yorumlarınızıda alabilirim. NOT: Bir den fazla seçenek işaretleyebilirsiniz...."
| Anketimiz: Asla yapmam dediğiniz 3 şey? | |||
| Asla insanları küçümsemem | | 16 | 57,14% |
| Asla iftira etmem | | 21 | 75,00% |
| Asla sonradan görme olmam | | 12 | 42,86% |
| Asla hak yemem | | 16 | 57,14% |
| Asla ihanet etmem | | 15 | 53,57% |
| Asla sigara içmem | | 8 | 28,57% |
| Asla riyakarlık yapmam | | 13 | 46,43% |
| Asla yalan söylemem | | 4 | 14,29% |
| Asla terk etmem | | 4 | 14,29% |
| Asla dedikodu yapmam | | 4 | 14,29% |
| Asla evlenmem ! | | 0 | 0% |
| Asla kavga etmem | | 2 | 7,14% |
| Asla kuralları çiğnemem | | 3 | 10,71% |
| Asla kimseyi üzmem | | 2 | 7,14% |
| Asla ağlamam | | 0 | 0% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 28. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Asla yapmam dediğiniz şey? Merhaba Arkdaşlar, Başlıyoruz Buyrun Hoşgeldiniz. Paylaşım ve yorumlarınızıda alabilirim. NOT: Bir den fazla seçenek işaretleyebilirsiniz.
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. Konu SGOR tarafından (06-03-2008 Saat 11:22 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Asla yapmam dediğiniz 3 şey? Ama bunların biçoğunu yapmıyorum bari kendim cevaplayayım:) Asla insanları küçümsemem:asla Asla iftira etmem:asla Asla sonradan görme olmam:çok şükür değilim,olmadımda Asla hak yemem:asla Asla ihanet etmem:asla Asla sigara içmem:içmiyorum ama bazen arkadaşlarla kaçamak yapıyom:) Asla riyakarlık yapmam:asla Asla yalan söylemem:yapamıyorum yapsamda yüzüme gözüme bulaştırıyom:) Asla terk etmem:duruma göre değişir Asla dedikodu yapmam:yapmıyorum ama herkes bişeyler konuşur ben ama yapsamda yüzünede derim mutkala Asla evlenmem:şimdilik öyle diyom ama,genede büyük konuşmamak lazım:) Asla kavga etmem:ederim bana belli olmaz Asla kuralları çiğnemem:bazen çiğnerim Asla kimseyi üzmem:üzmemeye gayret ederim Asla ağlamam:ağlarım
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Asla yapmam dediğiniz 3 şey? Gülüm çok hoş olmuş teşekkürler.. Unuttum ya Asla FENERBAHÇE'li olmam.. ![]() ![]() ![]()
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Asla yapmam dediğiniz 3 şey? Asla "asla "dememek lazım :D
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Asla yapmam dediğiniz 3 şey? Mutlaka BÜYÜK KONUŞMAMAK lazım..
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. Konu SGOR tarafından (06-03-2008 Saat 02:50 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Asla yapmam dediğiniz 3 şey? Büyük lokma yemek ama büyük konuşmamak lazım :)
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Asla yapmam dediğiniz 3 şey? ......................................... sigara içmem iftira etmem sonradan görme olmam fenerbahçeli olmam insanları üzmem(üzersem telafi ederim) insanları küçümsemem hak yemem ihanet etmem tabi büyük konuşmamak gerek... ......................................... Konu yıldız44 tarafından (06-03-2008 Saat 11:16 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Asla yapmam dediğiniz 3 şey? haksızlığa asla gelemem... yani getirenler oluyor ama ben yapmam...
| | |
| | #9 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Asla yapmam dediğiniz 3 şey? ASLA vazgeçmem senden.. ![]()
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #10 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 166 Rep: 16340 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Asla yapmam dediğiniz 3 şey? iftira atmak hak yemek ihanet etmek insanım ben insan olan bunları yapmaz
__________________ |
| | |
| | |