FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Sohbet, Muhabbet, forum oyunları

Asla yapmam dediğiniz 3 şey?

EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Asla yapmam dediğiniz 3 şey?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Asla insanları küçümsemem İnsanları küçümseyen kişide psikolojık problemlerin olduğunu düşünüyorum. Asla iftira etmem İftira eden kişi zaten kendi insanlığını yitirmiştir. Asla sonradan görme olmam Burada bakış açısı çok önemlidir. Hatalarını, ..."

Anketimiz: Asla yapmam dediğiniz 3 şey?
Asla insanları küçümsemem 16 57,14%
Asla iftira etmem 21 75,00%
Asla sonradan görme olmam 12 42,86%
Asla hak yemem 16 57,14%
Asla ihanet etmem 15 53,57%
Asla sigara içmem 8 28,57%
Asla riyakarlık yapmam 13 46,43%
Asla yalan söylemem 4 14,29%
Asla terk etmem 4 14,29%
Asla dedikodu yapmam 4 14,29%
Asla evlenmem ! 0 0%
Asla kavga etmem 2 7,14%
Asla kuralları çiğnemem 3 10,71%
Asla kimseyi üzmem 2 7,14%
Asla ağlamam 0 0%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 28. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-03-2008, 10:18 PM   #21
Uye

hakan2034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atalarının Dindarlığıyla Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesiyle Doyacağını Zannedenler Gibidir

hakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyor
Cevap: Asla yapmam dediğiniz 3 şey?

Asla insanları küçümsemem
İnsanları küçümseyen kişide psikolojık problemlerin olduğunu düşünüyorum.
Asla iftira etmem
İftira eden kişi zaten kendi insanlığını yitirmiştir.
Asla sonradan görme olmam
Burada bakış açısı çok önemlidir. Hatalarını, kusurlarını gelenek ve göreneklerine rağmen düzelten kişilere sonradan görme denilirse !!!
Asla hak yemem
Allah, kimsenin hakkını kimseye nasip etmesin...
Asla ihanet etmem
İhanet eden haindir.
Asla sigara içmem
Sigara içmiyorum ve içmeyi de düşünmüyorum. Bunun için "asla" kelimesi biraz abartılı (BANA GÖRE)
Asla riyakarlık yapmam
Riyakarlık yapan hormonlu insandır.
Asla yalan söylemem
Bazen eşime karşı söylerim. Eşim çok şey ister. Ben de "tamam alacağım" derim. başka ne söyleyeyim. Onun dışında insanları yanıltmak bazında "hayır".
Asla terk etmem
terk edilecek şeye bağlı... Mesela ben Allah'ın yasak ettiği şeyleri elimden geldiğince terkederim.
Asla dedikodu yapmam
Bunu gıybet etmekle eşdeğer tutarsak eğer... Maalesef çok çirkin olmasına rağmen zaman zaman hepimiz gıybet ediyoruz. Bir insanın hoşlanmayacağı şeyleri söylüyoruz.
Asla evlenmem !
Bu madde benimle alakalı değil !... Zaten evliyim.
Asla kavga etmem
Bu da yer ve zamana bağlıdır. İnsanlara zarar vermek için, dünya ve ahiretlerini karartan insanlarla her zaman kavgaya hazırım. (her hususta)
Asla kuralları çiğnemem
İlahi kurallar değilse, zaman zaman çiğnerim.
Asla kimseyi üzmem
Sert tabiatlı olduğum için zaman zaman üzerim.
Asla ağlamam
Ağlarım çünkü insanım, acizim...
hakan2034 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 07-03-2008, 01:59 PM   #22
SUPER MODERATOR

SGOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
motordelisi

SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor
SGOR - MSN üzeri Mesaj gönder
Cevap: Asla yapmam dediğiniz 3 şey?

Anketimiz tüm hızıyla devam ediyor..

Seçenekler
Stil