![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Asla yapmam dediğiniz 3 şey?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Asla insanları küçümsemem İnsanları küçümseyen kişide psikolojık problemlerin olduğunu düşünüyorum. Asla iftira etmem İftira eden kişi zaten kendi insanlığını yitirmiştir. Asla sonradan görme olmam Burada bakış açısı çok önemlidir. Hatalarını, ..."
| Anketimiz: Asla yapmam dediğiniz 3 şey? | |||
| Asla insanları küçümsemem | | 16 | 57,14% |
| Asla iftira etmem | | 21 | 75,00% |
| Asla sonradan görme olmam | | 12 | 42,86% |
| Asla hak yemem | | 16 | 57,14% |
| Asla ihanet etmem | | 15 | 53,57% |
| Asla sigara içmem | | 8 | 28,57% |
| Asla riyakarlık yapmam | | 13 | 46,43% |
| Asla yalan söylemem | | 4 | 14,29% |
| Asla terk etmem | | 4 | 14,29% |
| Asla dedikodu yapmam | | 4 | 14,29% |
| Asla evlenmem ! | | 0 | 0% |
| Asla kavga etmem | | 2 | 7,14% |
| Asla kuralları çiğnemem | | 3 | 10,71% |
| Asla kimseyi üzmem | | 2 | 7,14% |
| Asla ağlamam | | 0 | 0% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 28. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 37
Rep Gücü: 66 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Asla yapmam dediğiniz 3 şey? Asla insanları küçümsemem İnsanları küçümseyen kişide psikolojık problemlerin olduğunu düşünüyorum. Asla iftira etmem İftira eden kişi zaten kendi insanlığını yitirmiştir. Asla sonradan görme olmam Burada bakış açısı çok önemlidir. Hatalarını, kusurlarını gelenek ve göreneklerine rağmen düzelten kişilere sonradan görme denilirse !!! Asla hak yemem Allah, kimsenin hakkını kimseye nasip etmesin... Asla ihanet etmem İhanet eden haindir. Asla sigara içmem Sigara içmiyorum ve içmeyi de düşünmüyorum. Bunun için "asla" kelimesi biraz abartılı (BANA GÖRE) Asla riyakarlık yapmam Riyakarlık yapan hormonlu insandır. Asla yalan söylemem Bazen eşime karşı söylerim. Eşim çok şey ister. Ben de "tamam alacağım" derim. başka ne söyleyeyim. Onun dışında insanları yanıltmak bazında "hayır". Asla terk etmem terk edilecek şeye bağlı... Mesela ben Allah'ın yasak ettiği şeyleri elimden geldiğince terkederim. Asla dedikodu yapmam Bunu gıybet etmekle eşdeğer tutarsak eğer... Maalesef çok çirkin olmasına rağmen zaman zaman hepimiz gıybet ediyoruz. Bir insanın hoşlanmayacağı şeyleri söylüyoruz. Asla evlenmem ! Bu madde benimle alakalı değil !... Zaten evliyim. Asla kavga etmem Bu da yer ve zamana bağlıdır. İnsanlara zarar vermek için, dünya ve ahiretlerini karartan insanlarla her zaman kavgaya hazırım. (her hususta) Asla kuralları çiğnemem İlahi kurallar değilse, zaman zaman çiğnerim. Asla kimseyi üzmem Sert tabiatlı olduğum için zaman zaman üzerim. Asla ağlamam Ağlarım çünkü insanım, acizim... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Asla yapmam dediğiniz 3 şey? Anketimiz tüm hızıyla devam ediyor..
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |