![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Asla yapmam dediğiniz 3 şey?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Asla insanları küçümsemem: böyle bir lüksüm yoktur . Asla iftira etmem:asl a!! Asla sonradan görme olmam: mümkün değil Asla hak yemem: yemem,yedirtmem!! Asla ihanet etmem:a sla Asla sigara içmem: içiyorum ..."
| Anketimiz: Asla yapmam dediğiniz 3 şey? | |||
| Asla insanları küçümsemem | | 16 | 57,14% |
| Asla iftira etmem | | 21 | 75,00% |
| Asla sonradan görme olmam | | 12 | 42,86% |
| Asla hak yemem | | 16 | 57,14% |
| Asla ihanet etmem | | 15 | 53,57% |
| Asla sigara içmem | | 8 | 28,57% |
| Asla riyakarlık yapmam | | 13 | 46,43% |
| Asla yalan söylemem | | 4 | 14,29% |
| Asla terk etmem | | 4 | 14,29% |
| Asla dedikodu yapmam | | 4 | 14,29% |
| Asla evlenmem ! | | 0 | 0% |
| Asla kavga etmem | | 2 | 7,14% |
| Asla kuralları çiğnemem | | 3 | 10,71% |
| Asla kimseyi üzmem | | 2 | 7,14% |
| Asla ağlamam | | 0 | 0% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 28. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Asla yapmam dediğiniz 3 şey? Asla insanları küçümsemem:böyle bir lüksüm yoktur. Asla iftira etmem:asla!! Asla sonradan görme olmam:mümkün değil Asla hak yemem:yemem,yedirtmem!! Asla ihanet etmem:asla Asla sigara içmem:içiyorum ![]() Asla riyakarlık yapmam:asla Asla yalan söylemem:gerek görmem Asla terk etmem:asla diyemem Asla dedikodu yapmam:yüzüne söyleyemedeğim hiçbirşeyi arkadan konuşmam Asla evlenmem:evliyim Asla kavga etmem:kavga demeyelimde .haddini bildirmek gerekir bazen Asla kuralları çiğnemem:kuralına bağlı ![]() Asla kimseyi üzmem:hassas davranırım Asla ağlamam:ağlarım
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Asla yapmam dediğiniz 3 şey? Asla evlenmem ve asla sigara içmemin dışında diğerlerini asla yapmamaya özen gösteririm yapmam diyemiyorumm çünkiefelenen e katılıyorum büyük konuşmamak lazım Allah göstermesin inşallah ve böyle hatalar yapmayalım konu için çok teşekkürler..... |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Asla yapmam dediğiniz şey? Çok güzel bir anket açmışsın canım eline sağlık..... |
| | |
| | #14 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Asla yapmam dediğiniz şey? asla asla demem.. zaman mekan ve şartlar herşeyi değiştirebilir... |
| | |
| | #15 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 271 Rep: 26708 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Asla yapmam dediğiniz şey? Yani konuşmıyım diyorum ama,hangi ortam yada şartlar senin yalan söylemene yada hakyemene izinverebilecekki asla diyemiyosun? anlayamadım...
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #16 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Asla yapmam dediğiniz 3 şey? -------------------------------------------------------------------------------- Asla insanları küçümsemem:asla diyemem ama yapmamaya gayret ederım. Asla iftira etmem:asla!! Asla sonradan görme olmam:bilmem belki olurum,insanlık hali,bilinmez Asla hak yemem:Allah nasip etmesin kul hakkını Asla ihanet etmem:asla Asla sigara içmem:içmiyorum ama asla diyemem Asla riyakarlık yapmam:asla Asla yalan söylemem:söylerim (pembe yalanlr) :)) yalanın rengi olmaz ama.... Asla terk etmem:asla diyemem Asla dedikodu yapmam:günah biliyorum ama yapıyorum arada sırada Asla evlenmem:yoo niye asla olsun evleniirim ilerde Asla kavga etmem: tekme tokat değil de laf kavgası yaparım Asla kuralları çiğnemem:kurala bağlı Asla kimseyi üzmem:üzülürsem üzerim Asla ağlamam:ağlarım |
| | |
| | #17 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Asla yapmam dediğiniz 3 şey? Asla yapmam dediğim şey ne kadarda azmış meğer :( Buradan iki seçeneği yapmam yapamam ve yapmadım. İftira Atmak ve Hak yemek. zaten son şıkla biraz daha spsifik şıklar olduğundan orada asla kelimesini kullanmak veya kullanmamak yok bende.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #18 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Asla yapmam dediğiniz 3 şey? Asla yapmam dediklerimi işaretledim zaten, ama kesinlik ile ve asla ama asla yapmayacağım şeyden biride sigara içmektir, büyük konuşulmaz ama hiç bir şey ve hiç kimse bana sigara içirtemez. Asla insanları küçümsemem Asla iftira etmem Asla sonradan görme olmam Asla hak yemem Asla ihanet etmem Asla sigara içmem Asla riyakarlık yapmam Asla kuralları çiğnemem Asla evlenmem diyemem, çünkü evlenirim ![]() Asla ağlamamda demem, zır zır ağlayan biriyim
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #19 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Asla yapmam dediğiniz 3 şey? Asla insanları küçümsemem asla Asla iftira etmem asla Asla sonradan görme olmam asla Asla hak yemem asla Asla ihanet etmem yorum yok bunu tam anlamadım Asla sigara içmem icerım hemde ıkı paket Asla riyakarlık yapmam asla Asla yalan söylemem asla Asla terk etmem edebılırım Asla dedikodu yapmam asla Asla evlenmem ! bellı olmaz Asla kavga etmem ederım Asla kuralları çiğnemem cıgnerım Asla kimseyi üzmem üzerim Asla ağlamam asla |
| | |
| | #20 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11239 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Asla yapmam dediğiniz 3 şey? Asla başkalarını küçük görmem yaratılanı severim yaratandan dolayı işte benim felsefem Asla iftira etmem bunun da çok günah olduğunu bilirim Asla sonradan görme olmam çünkü ne oldum değilde daha ne olacaz diyenlerdenim.. Asla sigara içmem diyemem bazen içiyorum Asla gs olmam Aslaa ısrar etmeyin yaaaaa:)))) Asla evlenmem ama bu konuda fazla büyük konuşmak istemiyorum ama şimdilik öyle niyetim.. |
| | |
| | |