![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Ne Çabuk Geçti Zaman..." başlıklı konu görüntüleniyor, "profilime bakarken bir de baktım ne göreyim, bu çarşamba değil diğer çarşamba üyeliğimin birinci yılını doldurmuş olacağım :)) 12.03.2007 de üye olmuşum.sizlerle paylaşmak istedim sadece:)) herkese hayırlı akşamlar......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne Çabuk Geçti Zaman... profilime bakarken bir de baktım ne göreyim, bu çarşamba değil diğer çarşamba üyeliğimin birinci yılını doldurmuş olacağım :)) ![]() ![]() ![]() 12.03.2007 de üye olmuşum.sizlerle paylaşmak istedim sadece:)) herkese hayırlı akşamlar... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne Çabuk Geçti Zaman... Daha nice senelere, hep beraber(!):) Gerçekten çabuk geçiyor zaman.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne Çabuk Geçti Zaman... teşekkürler:) sanırım sen benden de eski üyesin değil mi? zamannn ne vefasız zaman hiçbirşey dinlemiyor geçip gidiyor,kıymetini bilmek gerek. |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne Çabuk Geçti Zaman... Eski der iken? O kadar çabuk mu eskidim ya:( Sen benden 4 ay daha yenisin:) Ama güzel, o geçip giden zamanda biz burada idik, hep beraber güzel arkadaşlıklar ve konular ile:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 19913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne Çabuk Geçti Zaman... Evet canım zaman çok çabuk geçiyo bende 15.03.2007 de üye olmuştum aramızda pek fark yok:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne Çabuk Geçti Zaman... bide bana sorun zaman geciyor mu diye :) şafak 15 askerlik bitiyor.. hergün bir hafta gibi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne Çabuk Geçti Zaman... sen safak sayarken son haftada her gunu bı ay gıbı say bu ısler sırayla |
| | |
| | |