![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "depresyondayım!!!!!:)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sevgili süperciler şu aralar depresyonel bir hava var sanki ortalıkta sizce? Depresyonda mıyız? Depresyon da mılar? Depresyon da mısınız??????? yoksa ben mi depresyon dayım:) hadi konuşun bakalım:)))))..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 127 Rep: 12560 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | depresyondayım!!!!!:) Sevgili süperciler şu aralar depresyonel bir hava var sanki ortalıkta sizce? Depresyonda mıyız? Depresyon da mılar? Depresyon da mısınız??????? yoksa ben mi depresyon dayım:) ![]() ![]() ![]() hadi konuşun bakalım:))))) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Supermeydan şu ara depresyonda bence ne oluyor foruma ya ![]()
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 127 Rep: 12560 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: depresyondayım!!!!!:) valla birşey ler oluyo havalardan mı acaba:))) |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: depresyondayım!!!!!:) Havalardan ise sıcak çarptı herkesi o zaman:( Öyle olsa iyi, kışın geçer:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: depresyondayım!!!!!:) depresyona girecek ne var ki... hadi sheytan depresyondayım derse onu anlayacaz sınavı var :) bak bahar geldi, havalar ısınıyor, ağaçlar ve kırlar yeşeriyor kısacası doğa canlanıyor... bizimde canlanmamız lazım.. |
| | |
| | |