![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "arkadaşlar aşk için ağlamaya değermi" başlıklı konu görüntüleniyor, "evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 510 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar aşk için ağlamaya değermi evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 80 Rep: 7681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: arkadaşlar aşk için ağlamaya değermi Ben çok ağladımda ne oldu sanki:(
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 510 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: arkadaşlar aşk için ağlamaya değermi giden gitsin derim yenisiimi yok ![]() ![]() ![]() :Cacho ndon: |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 80 Rep: 7681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: arkadaşlar aşk için ağlamaya değermi Ya yenisi varda, gönlüm almıyor başkasını:( Ağladımda hep kendimi maffettim ben, o laklak yapar iken:(
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 510 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: arkadaşlar aşk için ağlamaya değermi seninde acını tekrar yaşattım ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 80 Rep: 7681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: arkadaşlar aşk için ağlamaya değermi O acı hep bende, gitmiyor zaten:(
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 510 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: arkadaşlar aşk için ağlamaya değermi ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: arkadaşlar aşk için ağlamaya değermi değmezmiş ağlamaya hiç bişey hayat bunu öğretiyor insana hatta aşık olmak bile... |
| | |
| | #10 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: arkadaşlar aşk için ağlamaya değermi benim sevgilimde gitti ama elinde değildi gitmemek offfffffffff.. |
| | |
| | |